Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Arkadaşlar sistemin en berbat taraflarından biri de maalesef bu. Uzman olmak ayrı şey, müfettiş olmak ayrı şey ve denetçi olmak ayrı şey. Sen herkesin herşey olabileceği yönünde bir sistem kuruyorsun. Sınavları aynı anda aç ve insanlara tek bir tercih etme şansı sun. Yazılı sınav sonucuna göre yerleştir adayları gitsin. Hem sınava giren kişi sayısı artsın, hem de mülakatın yarattığı zaman kaybı olmasın. İnsanlar işine gücüne baksın. Ben en başından beri bu fikirlerdeyim dostlar.
-
@suigeneris tesüf ederım arkadasım 29 yaşındayız dıye bız yaşlı beyın mi oluyoruz zaten durum kötü birde yüzümüze vuruyorsunuz
-
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?41ba3246-1604-4f4c-b662-23c846afc4a6
Ilan dpb'ye geldi dostlar. Hadi hayirli olsun
-
@kazm arkadaş. Yanlış yorumladigini düşünüyorum .
Benimde yaşım 28 . Ozaman kendimde birşeyler söylüyorum ??
Hayır alakası yok . Devletin duzenledigi tüm sınavlarda yaş ile başarı ters orantida. Yas ilerledikçe tecruben ve basarin otomatikmen artıyor . Tabi bu işlerden vazgecmediysen. Örnek : ilk sene kazanamayan 1 daha hazırlanıyor . Ne oluyor yeni mezun olana göre daha iyi oluyor . -
"vallah ağam bizimle eğlenir" arkadaş aynı bakanlık bir birinden farklı gibi gözüken ama aynı olan 3 ilan. Bari başvuruyu aynı vakit yayınlansaydı da tek kargoyu gsb'ye yollasaydık oradan ilgili yerler alsaydı. Şimdi 3 kargo parası vereceğiz vesikalıklarda cabası.
p48 ilk 500 atanması garanti -
Keşke P1 P2 P3 ve P48 olsaydı puan türü olarak çünkü hepsi P48 istiyor . Ya bölüm bazlı geliyor ilanlar yada P48 . Bu da demek oluyor ki diğerlerine ihtiyaç yok.Bu da yeni puan türlerinin çok da iyi düşünülerek hazırlanmadığına delalet eder . Geçen yıl birkaç puan türü istenirdi birçok alımda . Şimdi ise P48. Diğer kurumlar da bu modayı takip ederse P48 den iyi puan almak atanmak için kafi olacak.
-
@unstoppable tek tek her alan bilgisinde ( gk-gy) dahil iyi olanı istiyorlar . Hal böyle olunca rakip sayısı ve başarı oranı minimuma iniyor . Açtıkları kontenjana uyum sağlıyorlar .
-
d) SPOR
Spor Genel Müdürlüğü hakkında genel bilgi,
Genel spor kültürü.
bu kısımdan çalışılacak bir kaynak varmıdır ?
-
E devletten alınan mezuniyet belgesini kabul ediyolar mıymış arayıp sorabilen oldu mu veya numarasını atsın birisi ben arayayım bulamadım teftiş kurulunun numarasını
-
@iyilerindostu kabul ediyorlar sordum ben
-
@müzmin-öğrenci inkilaptan cikmis bir kitap var dostum. Onun disinda universite veritabanlarindan yazilmis tez makale bulunabilir.
-
Puan kaça kadar düşebilir?
-
@elinor-ostrom 300.adayın kpss puanını ve ilk 300 de olup sınava başvurmayacak aday sayısını billmeden bunu kestirmek çok zor.
-
@elinor-ostrom tahminim 88 den aşağı düşmez
-
Kurumu aradim e devlet kabul ediliyormus..
-
Kurum adres verme özürlü heralde arkadaslar saglik mahallesi olacak bilginize
-
@terkiphatasi ilandaki adres yeterli değil mi kargo için sıkıntı mı çıkıyor
-
Sinavlar da mi "en yakin sinav merkezine gidilsin "seklinde olusturuldu?Ankara'ya git gel maliyet.Puanimiz yuksek de olsa gelen ilanlarin zamanlarinin ayni aya sıkıstirilmasi ve sayilari oldukca manidar..
-
444 sıralamayla karrasız kaldım
144 kişi basvurmaması cok zor bi olasılık -
@ahobaba başvur hocam bence. rtük ve sayıştayı kazananlar oldu, müfettişlik düşünmeyenler vardır mutlaka vs. şansını dene derim.