Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Başvuru belgelerini henüz göndermemiştim.. BDDK ile aynı güne geldiği için 90 puanla yokum diyorum.. BDDK'ın her halükarda geleceğini düşündüğümden başvurmuyorum. Yüksek puanlı arkadaşlar ve BDDK'yı tercih edecek olanlar bence buna başvurmasın; puan konusunda sınırda kalan arkadaşlara destek olalım boşuna doldurmayalım listeleri.
Puanı sınırda olanlar tabi ki de her iki ilana da başvursun!
-
Arkadaşlar sınav BDDK ile aynı gün yüksek puanlı olup her ikiside garanti olan arkadaslar ona göre tercih yapsın lütfen hak kaybı yaratmayın
-
Yukarıda yazılanlara katılıyorum. Puanı 90 altı olan arkadaşlara bir şey demiyorum yalnız 90 üstü olanlar eğer BDDK'yı tercih edeceklerse buraya boşuna başvuru yapmasınlar. Biraz kendimizi birbirimizin yerine koyalım. Hak yemek demiyorum. Çünkü bu adamlarda 1 sene çalışıp puan aldı. En çok onların hakkı başvurmak ama hiç yoktan bu gibi durumlarda biraz anlayışlı olursak çok güzel olur. Belki hiç umudu olmayan bi arkadaşa gelir ve kazanır. Onun duası size yeter emin olun
-
Ben buraya başvuruyorum ve BDDK'yı boş geçiyorum. Benim gibi +90 olanların her ikisini de başvurması gerçekten çok saçma. Nasılsa 2'side gelecek ve 2sine aynı anda giremiycez. Teecihini yap'in forumunda birini tercih etmek gerekir
-
Tebrik ederim arkadaşlar sizi, düşünceli davranışınızdan dolayı belki bir çok arkadaşımız hayallerine kavuşup iş, güç ve aile sahibi olacak. Görmek istediğimiz hareketler : )
-
Arkadaşlar ayrıca posta yollayacağımız adres eksik verilmiş. Tam adres şöyle; Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Sağlık Mahallesi, Yenişehir Mh. No:3 Kat: 4, 06420, Süleyman Sırrı Cd., 06430 Yenişehir, Çankaya/Ankara
-
Arkadaşlar ben bddk ilana cikmadan once pazartesi evraklarimi gonderdim nasil feragat edilebiliriz?
-
@mostramozic kurumu arayıp bilgi alabilirsin bu konuda o şekilde feragat oluyor mu bende merak ediyorum
-
Ben de iyi puanla BDDK yı tercih ettim,sınava girecek arkadaşlara başarılar.Umarım katılımların yüksek olduğu sınavlar olur
-
Arkadaşlar bişey sorcam mezuniyet belgesi aslı gibidir onaylı fotokopi oluyo mü yoksa noter onaylı olması sart mi yarn postaya vercem acıl haber verir misiniz
-
@ltfye E devlet mezuniyet belgesi kabul oluyor denmişti en son.Kurumu aramıştı bir arkadaş.
-
@luthor evet oluyor ben elden teslim ettim
-
@luthor tskr edrm
-
@erdemsrc yani aslı gibidir onaylı fotokopi olmuyor mu
-
@ltfye kurumu arayıp en yetkili kişiden bunu öğrenebilirsiniz
-
800 lü sıralamalara umut var mı arkadaşlar ?
-
@uzman var hocam hemde yüksek ihtimal gelecek tir size bddk nin aynı gün istanbul da sınavı var istanbul ve cevresinde yi yüksek puanlı arkadaşlar orayı tercih edecektir tahminmce .Diğer değişkenler den dolayi başvurmayanlar falanda olur tahmin ediyorum ki diğer iki gsb ilanina göre daha düşük puanla bu sınav kapatir
-
Arkadaşlar bu adres doğru değil mi?Yukarıda bir arkadaş adres eksik yazmış.
-
Arkadaşlar ayrıca posta yollayacağımız adres eksik verilmiş. Tam adres şöyle;
Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Sağlık Mahallesi, Yenişehir Mh. No:3 Kat: 4, 06420,
Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı
Süleyman Sırrı Cd.,No:3 Kat:4 06430 Yenişehir, Çankaya/AnkaraHocam burada iki tane adres yazmışsın.Doğrusu koyu olan mı?
-
@luthor evet hocam yenişehir bi ilce degil ilceye bagli semtmis sanirim. Cankaya'ya bagli. İlanda adres kisminda ilce yazilmadigi icin ptt'den gonderirken ilce ismini de istiyorlar