Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
itirazlarla ilgili hazırlık yapan var mı ?
-
@harristodaro yarın dilekçeyi hazırlayıp gömderecem inşallah. Ama herkes göndersin yoksa babayı alırız
-
w.app gurubumuz da var ıs lm ve kota sorusu için özelden numaranızı atabilirseniz eklerim
-
arkadaslar iktisattan iptal edilebilecek sorular var mı 11 dogrum var 1 soruyla baraja takıldım
-
@sylmz hocam ben 1 soruda sınırda kaldım watsap geubuna benide alın
-
spor kültüründe erkekler file yüksekliği 243 cm değil mi ? 241cm kabul edilmiş
-
@jm-keynes ona itiraz edildi hocam
-
@iibfli_keynes sağol hocam spor genel kültüründe baraj var mı ?
-
@jm-keynes var, 12 doğru
-
Ben iktisatta 2 soru için itiraz dilekçemi az önce gönderdim.
-
@tiger12 eline sağlık hocam
-
@genclerbirlikli hocam toplamda 10 soru kaldı açıklanan kitapçıkta
-
@jm-keynes tamam işte 10 u doğru kabul edeceksin hocam. kalanlardan 2 doğru yeterli
-
@hadinbahım hayırlara vesile olsun
-
Kota sorusuna itiraz dilekcemi gönderdim. Grafik çizimi felan da koydum. Bayagi birşey yazdım. İnşallah iptal olur.
-
1-Kota sorusu,
2-ıs lm sorusu,
3- 243 sorusu hangilerine itiraz edildi edilmeyen kaldı mı bu üçünden kalan varsa ben edeyim ona da son günler kaldı artık -
@yldzkrc is lm ve kotaya itiraz ettiniz mi?
-
@sylmz yok işte edeceğim edilmediyse son iki gün kaldı
-
Kota sorusuna itiraz ettim elimden geldiğince, ayrıca ıs lm sorusuna da arkadaşların yazdığı kadarıyla onu da ek olarak gönderdim itiraz dilekçesinde
-
@yldzkrc kota ve ıs lm sorularına dayanaklarınız var mı ? varsa burda da paylaşın lütfen biz de itiraz edelim, ayrıca itirazlarınızda kota ve ıs lm sorularının tümden iptal olması ve herkes için doğru kabul edilmesi hususunda dikkatli olmanızı rica ediyorum. Bu iki soru 243 cm gibi net cevaplara sahip değil o yüzden soruların iptal edilmesi herkes için doğru kabul edilmesi yerinde olacaktır.