Altcoin tavsiye
-
@escobar_p karlılığınızı yakinen takip edeceğim al sat kısmını iyi edebiliyorsunuz okutmalarınızdan belli..(hayırlı olsun bu arada)
-
An itibariyle ARK 56.500'den (Kar: %30) ; POE 870'den (Kar:%68) satıldı.
-
XRP'nin yarısı 13.100'den satıldı. Yarısı duruyor.
-
Piyasaya yeni girecek arkadaşlara bazı önerilerim olacak:
-
BTC'nin ani hareketlerinde Panik Satışı yapmayın. Temel felsefe Hold...
-
Fiyatı artan coini gördüğünüzde daha da artar mı bu diye gaza gelmeyin. Paranızı bir coine yatırmadan önce grafiğini mutlaka inceleyin. Fiyatı artan coinleri değil düşen coinleri hedefleyin.
-
Bilmediğiniz coin'e fiyatı çok düşmüş diye yatırım yapmayın. (Bitconnect gibi olur sonu)
-
Al-Sat için belirli coinlere yoğunlaşın. Bütün piyasaya hakim olmak çok zor.
-
Pump yaptıran gruplardan uzak durun. Bu gruplar daha size tavsiye vermeden kendileri alım yapıyor ve satış koyuyor. Aldığınız elinizde kalır. (Mcafee'den uzak durun)
-
Kademeli alım veya satım yapın. (Kar etmeniz için çok önemli)
-
Birilerinin tavsiyesiyle coin almak yerine kendiniz biraz araştırın. Forex piyasasıyla ilgili eğitimleri izleyin. Destek noktası ne demek direnç noktası ne demek öğrenin. (Youtube'da mevcut)
-
Bir coinden 6 ayda %500 kar etmek yerine; 5 coin alın ve hepsinden %20 kar etmeye çalışın. 6 aydan daha kısa sürede hedefinize ulaşırsınız. Fakirin tavuğu tek tek yumurtlar unutmayın.
-
-
6.300'den LINK aldım.
Sadece ben paylaşım yapmayayım arkadaşlar.Sizin de fikirlerinizi alalım.
-
@escobar_p tüm coinleri takip etmek çok zor geliyor bir de grafiklerle ilgili video izlemeye yeni başladım korktuğum kadar karışık değilmiş.
-
Ben ebedi ve ezeli TRON Hodl'cuyum, tek tavsiyem budur :)))
-
@titoizm İşin zor. Sabır dilerim
-
Altlarda olabı canı çıktı herhalde ses seda yok....bazı vurkaç karcıları eğer ters kalmadı ise karlı, kalanların tümü yerle bir olmuş........ 31 mart 2018 mart ayı da bitiyor...geleceğin para birimi çağımızın en büyük isteyerek kaybedenler,vurulanlarına dönüimek üzere.. hala inat edenleri takdir ediyorum...büyük dik duruş....bakalım nisan nasıl gececek ayda bir bakmak daha eğlenceli...de arada unuyorum:)
-
@refik-soydam hocam şu senin yazdıklarını ABD'nin devletçileri 2010 yılında yazıyordu geleceğin para birimi değil artık bugünün para birimi. Siz hangi ülke parasının 8 bin dolar olduğunu gördünüz? Kaç ülke para biriminin işlem hacmi bu boyutlarda henüz gelenekselciler dijital para ve çiftlik bank, mega holding gibi yatırımlar arasında fark olduğunu anlayamadı.
-
@burcuburcu Arkadaşın kafası taş devri kafası olduğu için normal böyle düşünmesi.
-
@burcuburcu kim söylemiş ilgilenmiyorum.... ticarete konu olan hiç bir parayi kalici bu seviyelerde değil ben dünya göremez:)...eger çağın en degerlisi yerine geçse bile (altın olsa) 2 bin doları geçmemeli....aracı olarak kullanilmayacaksa o zaman böyle on yirmi k;) alır gider...
-
Arkadaşlar burada önceliğimiz kısa vade mi uzun vade mi? Eğer al-sat yapayım derseniz BTC yeter. Ancak uzun vadeli düşünüyorsanız birkaç farklı öneri verebilirim kendimce. Uzun vadede hedef BTC miktarı arttırmak olduğu için sağlam altcoin alıp satın. (Piyasa olarak binance,bitrex vs)
- Ethereum ölçeklenebilirlik sorununu çözerse fiyat uçuşu yaşar. Kaldı ki 1200$ dan düştü değerlendirilebilir.
- ven coin bmv ile anlaşma imzaladı. Uzun vade için tercih edilebilir
- icx (icon) Kore'nin yasal koini. Hastane, üniversitesi vb kurumlar kabul ediyor. Fiyatı 10$ dan 2.20 civarına düştü.
- xrp yeni moneygram olma yolunda çoğu banka ve aracı kurum ile anlaşması var. Türkiye'de Akbank ile anlaştı. Güncel fiyatı 0.58 cent.
- etc yani Ethereum classic ehtereum için dediklerim geçerli.
Bitcoin altın, litecoin gümüş, Ethereum petroldür bu piyasada.( Ancak coin hiçbir zaman yatırım aracı değildir)
Daha fazla bilgi isteyen olursa mesaj yazabilir. Yada yönetici arkadaşlardan isteyen olursa yazarım.
-
Çalıştaydan yazıyorum neo gayet iyi bir araştırın mutlaka.
-
@aliveli Çinliler çok üstüne düşüyor
-
@escobar_p kafama yatmayan tek yanı decentrilazed olmaması onun dışında yatırım yapılabilir.
-
POE, APPC, ETH, IOTA, NEO, STRAT, WAVES, WTC, XLM,XVG VE XRP uzun dönem için elde tutulabilir fakat ben kısa vade al-sat yapıyorum. Daha fazla kar getiriyor.
-
tl düşük dolar yüksek bitcoin düşük aslında şu an piyasaya girilebilir. Ripple almayı düşünüyorum bir çok anlaşmanın arefesinde.
-
@burcuburcu Ripple hep anlaşma yapıyor. Btc'e gelirsek oda baya düşüktü aslında şu anda iyi yükseldi. Bu sene sonuna kadar BTC kendini 40 bin dolar ve üzerine atacak diyorlar. Benim tahminimse BTC 30 bin dolar ve civarı Ripple ise 4 dolar ve üzerine gidecektir. Tabi bunlar uzun dönemli tahminler. Yani 2018 sonuna kadar bu seviyeler görülmesi muhtemeldir.
-
@paca08 BTC beklediğimin çok altında kaldı. Neo'ya yatırım yapmak istiyordum ama central sistem kullandığını duyduğumdan beridir vazgeçtim. İOTA favorimdi ama gereken sükseyi yapamadı bir türlü.