Bedelli Askerlik 2018
-
E-Devletten başvurulabiliyor an itibariyle.
-
e-devlet'te başvuru açıldı arkadaşlar
-
İnşallah yine çökmez
-
-
21 gün yüzünden yapmayacak çok kişi vardır eminim=)
-
e devletten başvurmak istediğimde en yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerek diyor.
-
e devlet başvurusunda direkt olarak bankaya ibraz edilmek üzere çıktısı alınacak sayfa geliyor herhangi bir doldurma işlemi vs yapmıyoruz değil mi ?
-
Klavuzu indirebilen varsa buraya atabilir mi arkadaslar
-
@gökyeleli 21 gün ücretsiz izinde sayılacağı yazıyor.
-
arkadaşlar bedelliye başvurunca askerlikle ilişiğimiz nolacak. merkezi atamada başvuru yapabilecek miyiz. yoksa 21 günü fiilen bitirmedikçe askerlikle ilişiğimiz olduğundan hiçbir iş başvurusunda bulunamıcak mıyız.
-
@essby, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
arkadaşlar bedelliye başvurunca askerlikle ilişiğimiz nolacak. merkezi atamada başvuru yapabilecek miyiz. yoksa 21 günü fiilen bitirmedikçe askerlikle ilişiğimiz olduğundan hiçbir iş başvurusunda bulunamıcak mıyız.
Hocam yukarıdaki gönderimde de bahsetmiştim. Askerlik şubesi ile görüştüm hafta içerisinde , parayı yatırıp askerlik şubesine başvurduktan sonra bedelli kapsamında değerlendirildiğimizi ve de başvurulara olumsuz bir etkisi olmayacağını dile getirdiler.
-
@burcuburcu teşekkürler hocam ama ilanda hep askerlikle ilişiği bulunmamak diye geçiyor. buda kafaları kurcalıyor maalesef
-
e devletten başvuru yapan var mı
-
Arkadaşlar acaba başvuru son günü ne zaman.
-
Affedin arkadaşlar tutamadım kendimi
-
@möözun hahahahah cok iyi hocam ya
-
@ertuğrulbey 3 Kasım 2018
-
@möözun komik mi :S
-
@agor
Hala gülüyorum ahahah -
@möözun Gerçek askerlik yapılacak 21 gün ya bazukalı fotoğrafımı atacağım hatta buraya. Fotoğrafın kaldırılmasını talep ediyorum