Bedelli Askerlik 2018
-
Arkadaşlar e devletten sevk belgesini alabilen var mı şu an?
-
Amasya da yapan var mi nasi bi yer arkadaslar
-
İzmir Gaziemirde yapan oldu mu arkadaşlar?
-
Bizim admin askere gitti. Adamdan ses yok, hangi motivasyon yakaladiysa anlamış değiliz. Biz arasak o da olmaz şimdi.
-
Allah Ege Ordusu'na bağlı yerlerde askerlik yapacaklara yardımcı olsun. Çok şükür bitirdik geldik, ben sevdim fakat 93 kişiydik en az 80 kişi nefret ederek ayrıldı askerden.
-
@agor neden öyle dediniz ki
-
@kaymakam hocam Ege Ordusu'na bağlı çoğu yerde temel eğitimi aldırmaya çalışıyorlar, yani sıcakta eğitimle ve prova ile geçiyor zaman, diğer bölgelerde bedellileri yatırıyorlarmış diye duydum. 2 uygulamada yanlış benim görüşüme göre.
-
@agor siz nerede yapmıştınız hocam Gaziemir mi yoksa Bornova veya Narlıdere mi ?
-
Aydın efelere gidecek var mı dostlar
-
Manisa merkez var mı
-
@kaymakam Foça hocam, Ulaştırma ve Terminal Birliği.
-
Bedelli askerlik tecrübelerini pek paylaşan yok. Kimse gitmiyor mu bı dönem?
-
-
@paretowilfredo üstad bir şey danışacaktım sana şimdiden teşekkür ederim. Sözleşmeli memurluk ta asil olarak kazansak sözleşmeyi imzalama aşamasında askerde bulunsak durum ne olur yardım eder misin? Ve kurum asil kazananlardan istediği Askerlik durum belgesinin belli bir tecil süresi var mıdır? Tekrardan teşekkür ediyorum
-
Bilecik gidecek var mi eylül celbinde ?
-
@Adam-Keeynes Merhaba dostum bu kurumun koyduğu şarta bağlı. Şayet Kurum başlarken askerlik ile ilişiksiz olmayı şart.koşuyorsa sorun olabilir. Diğer yandan gel başla dendiğinde sözleşmeyi imzalamazsaniz hak elde edemezsiniz. Çünkü hakkınız sözleşme imzalama ile başlıyor bu kadrolarda. Askerlik durum belgesi tecil süresinin son gününe kadar sizin için koşulu sağlar. Diyelim ki teciliniz 14 Haziran 2019 olsun belgede. O gün itibariyle askerlik ile ilişiği olmamak koşulunun dışına çikarsiniz yeniden tecil edecek yüksek lisans ya da işe başlama gibi bir gerekçeniz olmazsa.
-
@paretowilfredo anladım hocam peki sözleşme imzalama misalen şubat olsa bende şubat celbinde askere gitmem gerekirken askere gitmeden yani ocakta sağlık işlerinin yaptırmasam ne olur. Şubatta askere gitsem otomatik mart nisan gibi aylara atmaz mı
-
@Adam-Keeynes Celp döneminde raporlu olarak sonraki döneme bırakmanız lazım dostum aksi halde kaçak duruma gelirsiniz.
-
Kitap okuma, ders çalışma gibi zamanınız oldu mu bedelli yapan arkdaşlar? Bir de telefon alınmıyor mu?
-
@corleone Nerde yapacağınıza bağlı olmakla beraber vaktiniz oluyor hocam. Kitap okursunuz ama tam anlamiyla verimli ders çalışır misiniz o muallakta biraz. Telefon konusu akilli cihaz girişi yasak ama bir şekilde iceri girdiren vardı.Normal tuşlu telefon sıkıntı yapmıyor.