Bedelli Askerlik 2018
-
Merhaba arkadaşlar,
Benim normalde lisans eğitiminden sonra 20/07/2020 tarihine kadar tecilim vardı. Bu yaz bedelli için son seçim tarihi açıklandığı zaman başvuru yapmıştım. Ödeme bekleniyor diyordu. Şimdi Askerlik durumunu sorguladığımda aşağıdaki gibi bir ibare var.
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/08/2019 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYORBen şimdi bedelli yapmaktan vazgeçtim ve parayı yatırmayacağım. Şimdi yine 20/07/2020 tarihine kadar tecilim devam eder mi? Bilgisi olan varsa bu konuda yardımlarınızı rica ederim.
-
İstanbul Maltepe’de yaptım bedelliyi bedelli değil uzun dönem acemi er ne yaptıysa yaptık(20km yürüyüş kararı sayarak yürüdük) gerçekten arkadaşlarım çok iyiydi şansıma ancak onlar olmasına rağmen belli bir günden sonra herkes düştü moral olarak ki kantinde su ve sigara tost poğaça hep sıkıntı oluyordu beslenemedik doğru düzgün , beklemenin ne demek olduğunu askerde anlıyor insan her anı beklemekle geçiyor her anı ... sorusu olan varsa yardımcı olurum aklına takılan birşey varsa arkadaşlarımızdan
-
Arkadaşlar merhaba. Bugün bedelli askerlik sonuçları açıklandı ama şuan ben zorunlu 3 yıl stajın olduğu bir kurumda çalışıyorum. Askerlik şubesini aradığımda kurumunuz Bakanlığa teklif yazısı yazarsa stajdan sonra gidebilirsiniz denildi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?