Bedelli Askerlik 2018
-
@enki Bende 31 Aralık'a kadar yazıyor.
-
@enki Pardon hocam değişiklik olmuş yeni fark ettim. 31 Ocak'a kadar ertelenmiş. Sınıflandırılmış yükümlü diyor bir de.
-
@corleone Bende de öyle sanırım herkes de durum aynıdır.O zaman bir daha ileri bir tarihe atılacak demekki.Sevk tarihiniz ne zamandı ?
-
@enki Eylül 2019.
-
@corleone Benim Nisan 2019 demek ki birkez daha düzenlenicek.Eyvallah hocam.
-
Çok geç tarihlere atmış çoğu arkadaşı. Kötü gibi...
-
bedelli yapanlar birlige katildiktan sonra veya terhis olurken herhangi bir saglik muayenesi yapiliyor mu? Yoklamasi olan birisi icin surec nasil?
-
Dönenlerden tecrübeleri alalım.
-
Arkadaslar bir sey soracagim. Su an 31 Ocak tarihine kadar iliskisi yoktur yaziyor edevlette. Ancak askere gidecegim tarihi 4-5 ay daha sonra.
Ben bizzat askerlik subeye gitsem ve istesem asil gercekte askere gidecegim tarihe kadar yani daha dogru ve guncel iliskisi yoktur yazili askerlik durum belgesi alabilir miyim ?
-
@brand-new-life Belge verirler mi bilmiyorum ama buna gerek kalmaz. Ay sonuna doğru tekrar ileri bir tarihe kadar tecil ederler sistemden. İçiniz rahat olsun.
-
Arkadaşlar şu yeni askerlik sistemi ne zaman netleşir acaba?hazirana kadar bekli olur öu
-
@muzgor Son yapılan açıklamalar çalışmaların nihayete yaklaştığı yönündeydi hocam.. Bu yıl içinde gelmesi muhtemel..
-
@öğrenci hocam benim Haziran’da tecil bitiyor da ona göre pozisyon alıyım diyorum 1-2 aya bu iş hallolur mu
-
@muzgor Bana kalırsa seçimler öncesinde kesinleşir gibi geliyor.Fakat net bir tarihi ancak yetkililer verebilir.
-
Ankara'da olup da askerlik alışverişi yapacak olanlar varsa hiç Maltepe'deki asker çarşısına gitmesin. GİMSA'da ve yanındaki çarşı da her şey daha uygun fiyata mevcut.Asker çarşısına göre yarı fiyata bulabilirsiniz.
-
BDDK sınavı askerliğine denk gelen arkadaşım 2 gün uzatmış askerliği ama sınava girebilmiş.
-
Başvurduktan sonra 31 Ocak'a kadar ertelenmişti şimdi baktım 4 Mayıs'a ertelenmiş gözüküyor. Gidene kadar böyle erteleyecek. En azından kafa rahat.
-
bu askerligin erteleminin oteleminin hic mi sansı yok acaba??
-
@wroclaw Hocam bedelliye başvurmadıysanız klasik erteleme modeli yüksek lisans onun dışında sağlık problemi olan kişiler bir müddet erteleyebilir. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur bu konuda.
-
@corleone Hangi gimsa hocam? Batıkent mi