Bedelli Askerlik 2018
-
@keynes5 O surekli guncellencek hocam.Ben 2019 Nisanda gidecegim benim de 5 Mayis' a kadar ilisigim yok gozukuyor.
-
@tyr61 Bir de benim ziraat kartımda sorun çıktı. Orada kantinde para yüklemek için kart sarsılıyormuş, onu da kullanabilirsiniz diye okumuştum. Öyle bir şey var mı, son olarak orada ne kadar harcadınız?
-
Mrb arkadaşlar. Kars Nisan celbi var mi?
-
Manisa 17b nisan celp var mı
-
Çankırı yapıp bitiren var mı?
-
dostlar celp dönemi erteleten oldu mu acaba ? Ölüm ve sağlık sebebi hariç herhangi bir sebeple bir sonraki celp döneminde gitme ihtimalimiz var mı
? -
@economist-04692 ölüm ve sağlık sebepleri dahil hiç duymadım erteletebileni.
-
Hocam iskenderun deniz alayinda askerlik yapan var mi ?
-
@economist-04692 var hocam, yurtdışı eğitim ve ailevi nedenlerle msb merkezden erteleten 2 arkadaşım var.
-
@economist-04692 24b 2 temmuzda gidicem kardeşim
-
Denizliye gidecek arkadaşlarin sorusu varsa yardımcı olabilirim.
-
@evandro msb merkez derken hocam ? Bukundugumuz ildeki askerlik subesinden yaptiramaz miyiz ?
-
24b celbi İzmir Gaziemir ?
-
Istanbul zeytinburnunda bedelli yapan varsa tecrubelerini bekliyorum.
-
@legolas hocam işte onu bilmiyorum bu iki arkadaş Ankara'da oldukları için böyle bir şansları vardı ama illerde nasıl olur sormak lazım.
-
Bedelli sırasında kpss ye giricem. Bilgisi olan var mı bu konuda ?
-
Urla İstihkam Tabur Komutanlığına giden var mı tecrübe aktarabilecek? komutanlığın yeri sapa bi yerde görünüyor nasıl gittiniz ben Ankara dan gideceğim 1 temmuzda.
-
Bir TY admini de İzmir'e gitti bakalım. Bize nelerle dönecek, ne gibi tecrübeler edinecek. Bu arada telefon işini nasıl çözdünüz arkadaşlar, şu askercell mantığı ile bir şey veriliyor mu? Arama yapabiliyor musunuz?
-
@antimülakat kendi hattımı kullandım ben. Söğüt'te Askercell kullanan çok azdı çünkü ilk gün biraz durup gitmişler. Girişte aramada da bir şey diyen olmadı. Hatta gündüz içtima saatlerinde eksik olunca komutanlar arkadaşlarınızı arayın diyordu Yani kişisel hat benimsenmişti.
Akıllı telefon sokan da çoktu. Islak mendili kurutup içine telefonu koyanların telefonu yakalandı ama içeri cebinde hiç bir şey yapmadan sokan arkadaş oldu Bir arkadaşa da yiyecek çantası geldi. Çikolata kutusuna koymuşlar telefonu öyle soktu telefonu. -
@onuktekin çeşitli yöntemlerle telefon sokmak mümkün görünüyor. Bizimkinden ses yok, yoksa uzun dönem grubuna mı aldılar? Hayrolsun bekliyoruz bakalım.