Bedelli Askerlik 2018
-
@rootofallevil Hocam artık orda sınav konuşuruz:)
-
@mehmetoksak Sağolasın sana da hayırlı olsun.
-
59uncu hava ve topcu tugayı erzincan merkez
sevk baslangıc tarihi:15mart 2019
sevk bitiş:30mart2019aynı yere denk gelen var mı acaba ? bi de 30 martta mı teslim oluyoruz
-
Kutahya hava er 5 ocak var mi arkadaslar?
-
Amasya var mi amasya nasil bi yer fikri olan ??
-
29 Aralık 2018/ Erzincan, hepimize hayırlı olsun
-
Sakarya 7. Komando tugay komutanlığı
Sevk tarihi 30.11.2019 -
@maesteo. Bugun asker alma genel mudurlugundeydim. Asker alma genel muduru bizzat gelip giriste olusan kalabaligin sorularini yanitladi. Bu soru da soruldu. Osym nin tekrari olmayan sinavlarinda yolculuk suresi goz onunde bulundurularak 2 ya da 3 gun izin verilecegi soylendi.
-
@mülkiyeli_11 tekrari olmayan sinav mi var ki
Bazilari ayda bir bazilari senede bir tekrar eder ama eder yani -
@rootofallevil benimde 21 eylül 2019 Amasya
-
Ağustos Amasya
-
@legolas Ales,yds,e-yds,tus tekrar eden sınavlara örnek gosterilebilir. Kpss bunları istisnası yılda bir kez oluyor bunların yanına konamaz. İdari hakimlik,kaymakamlık,sayıştay denetçiliği gibi sınavlar ise düzenli tekrar etmeyen sınavlar olarak gösterilebilir. Bundan bahsetmiştir.
Ben 29 aralıkta idari hakimlik sınavı olduğu için ileri bir tarihte gitmek istediğimi belirten bir dilekçe yazmıştım. 5 Ocak belirlendi sevk tarihim. Etkisi oldu mu olmadı mı bilemem tabi çünkü çok da ileri bir tarih olmadı -
@mülkiyeli_11 hocam 2-3 günlük izin dışında mazaret bildirenlerin celp döneminde değişiklik yapacaklar mı? Bu konuda bir açıklama yaptı mı?
-
@wroclaw kardeş aynı yerdeyiz ama ben ağustos sonu
-
ileti silinmiştir
-
@mülkiyeli_11 Sağolsn hocam
-
@merasim34 Bu kadar kurum sınavına vs. sınavlara çalışıp eğitim alıp da böyle bir esprinin komik olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
-
@onuktekin celp doneminde mazaret gosterilse dahi degisiklik yapilmayacagi soylendi. Ileride ne olur bilinmez. Ayrica Turkiye'de ogrenim goren ogrencilerin YOK'un verdigi guvence nedeni ile dilekceleri dikkate alinmamis.
-
@mülkiyeli_11 teşekkür ederim hocam.
-
06-21 Aralık 2019 jand. kom. Alemdağ/İstanbul hayırlı olsun herkese