Bedelli Askerlik 2018
-
hayır haftaya açıklayıp 24 kasımda askere alacağız derken bir hata olmuş olmasın? 24 aralık falan olmasın o ? açıklanıp 4-5 gün içinde askere gidecek insanlar.
bir de belli ki her hafta ya da 2 haftada bir celp alacaklar. İlginç olacak. Bu demek oluyor ki illa ki bazı sınavlarımız patlayacak elimizde. yani izin alıp girsek bile çalışma sıkıntı olacak.
hayırlısı.
-
Bari ocak ayından sonra alsalar. Yoksa çok kötü olur benim için
Bir sonraki celpe erteleme gibi bir şey olur mu acaba? -
@corleone asıl kötü olan 2019 kpss'ye ya da 2019 sayıştay sınavına denk gelmek ya da kpss'den hemen önceye denk gelmek. yoksa kpss puanı elimizde olsun da, bir iki kurum sınavı kaçıralım ne olacak ki?
-
islimbotun dediklerine katılmakla beraber hangi celbin iyi olup olmayacagına da bilemiyoruz resmen Yaradanın takdiri ilahisi
-
Hocam sizin de askerlik durum belgesinde sınıf ve tertibat bekliyor mu yazıyor ?
-
@economist-04692 evet hocam bir sıkıntı yok. Beklemedeyiz...
-
@economist-04692 hocam bnde ayni yaziyor mülakatta bugun baktım 31.12.2018 yazıyor
-
Bedelli basvurusuvyapanlar gittiklerinde veya gitmeden once askerivhastanelere gidecekm i muayene olmak icin ?
-
celp tarihleri ve gidilecek yerler an itibari ile açıklanmıştır.
herkese hayırlı olsun dostlar.
-
-
Ağustos 2019 Amasya sınavların olmadığı döneme denk gelmesi güzel oldu
-
Eylül 2019 Kayseri. Benimki de rahat zamana denk geldi.
-
Sevk başlangıç sevk bitiş tarihi olayını bilen var mı 15 gün yazıyor benimkisi
-
Ekim 2019 Ankara/Mamak
-
15 mart tarihine çıktı. inşallah sayıştayın ya da başka bir bakanlığın muhtemel bir sınavına denk gelmez. denk gelirse girebilir miyiz ki?
-
@kuşçubaşıeşref hocam 15 güne düşürmüşler gibi ama bilemedim. herkes için öyle.
-
@islimbot hocam Sayıştay sınavı Mayısta olur diye düşünüyorum. Mayıs ayları onların ayı. bakalım. komutana bağlı ama telafisi olmayan sınavlara izin verenleri duymuştum.
-
11B Kırklareli var ise el kaldırsın:)
-
@rootofallevil benim de haziran 2019 amasya
-
@foucault hocam. yok sanırım o sevk işlemlerini yapmamız için verilen süre imiş sanırım.. ben yanlış anlamışım. bilen arkadaşlar yazarsa öğreniriz ben de yanlış bilgi vermiş olmayayım.