Bedelli Askerlik 2018
-
Arkadaşlar bedelli işlemlerinde e devletten aldığın randevuyu kabul ediyorlarmı acaba bi bilginiz varmı. Randevu aldım ben ama millet neden sır bekliyor o zaman diyede bi işkillendim.
-
@mrnobody *sıra
-
@pawnex Uzasın ya 1 günden bişey olmaz o zaman bu iş biraz komutana bağlı. İnşallah bana Ocak sonu celbi çıkar hem yüksek lisans engellememiş olur hemde hakimliğe girmiş olurum. Öğrencilere keşke bi ayarlama yapsanız dedim de öğretmenlere var da dedi öğrenciler için olmaz galiba dedi
-
@pawnex belki su an erken ama onumuzdeki surecte celplerin rastgele aciklanmasindan dolayi hepimiz mulakat olsun sinav olsun boyle bir durumla karsilasabiliriz. Ilk elden bilgilendirme yaptiginiz icin cok tesekkur ederim hocam. Boyle olmasini tahmin ediyorduk ama uygulamada da oldugunu gormek guzel. Gerci askeriyede her sey biraz da komutana bagli ama olsun.
-
3 kasimda askerlik yerleri mi acıklancakmış butun basvuranların dogru mu
-
@zenginmemur 3 kasim olmasa da 3kasimdan sonda tum celp tarihleri aciklanacak diye biliyorum ben de. 3 kasimda olabilir 4 5 kasim da ama aciklasinlar da onumuzu gorelim
-
Bir celp dönemini yalnız bedelli yapacaklara ayırma konusundan bahsedilmişti. Öyle bir uygulama yapılırsa belki yığılmayı eritebilir.
-
Arkadaşlar farzedelim kurum sınavını kazandık ve eğitime başlayacağız. Eğitim bedelli askerlik yapacağımız tarihe denk gelirse ne olur acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@872 hocam çıkan kararlara göre o dönemlerde izinli veya raporlu sayılacağınız için bir sıkıntı çıkmayacaktır. Eğitime askerlik biter bitmez katılırsınız kaldığınız yerden, açığı kapatmak da size kalır muhtemelen.
-
@maxmin hocam ben de bunun cevabını arıyorum. Bedelli için erken sevk dilekçesi filan araştırdım ama bı şey bulamadım.Siz bı bilgiye ulastiniz mi acaba?
-
@agor inşallah dediğiniz gibi olur hocam. Teşekkürler
-
Hocam ben bedelli için başvuru yaptım.Ancak yapmadan önce askerlik sevk işlemlerimi yapmamıştım ancak memur bedelli yapacaksan sorun olmayacağını söyledi.Şu an aklıma takıldı herhangi bir işlem yapamama gerek yok değil mi bununla ilgili.Aynı şekilde olan varsa veya bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.Celp durumları belli olduktan sonra tekrar sevk işlemi mi yaptıracağız ?
-
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Bedelli askerlik hizmetine başvuranların sayısı 723 bin 91, 572 bin 873'ünün işlemleri tamamlandı' dedi.
-
@corleone 700 bine doğru gidiyor. Asıl işlemler hep son gün tamamlanır. Son gün son dakikaya kadar binlerce başvuru olacaktır.
-
600.000 kişide biter muhtemelen. Ayrıca 3 Kasımda herkesin yerinin açıklanması asparagas haber dedi. Kendimizi çok sıksak her şey yolunda gitse 60.000 alsak en iyi ihtimal 1 seneye anca bitirebiliriz dedi.
-
@rorschach159 şube de 5 Kasım da belli olur hayırlı olsun demişler arkadaşa dün
-
@gannicus Bana ise belki önümüzde 2 dönemde gidecekler belli olur aynı anda hepsini planlamak çok zor olur olur dedi daha belli değil ama kışlalarda düzenleme falan olması lazım dedi eğer 3'ünde belli olsaydı yazı gelirdi bize dedi
-
@rorschach159 belki hepsi değil de birkaç celp belli olur o zaman 5 inde
-
21 günü kaldırırlar gibi geliyor bana... Yeni sistemide devreye koyarlar. Devlet güzel gelir elde etti.
-
Tek tip askerlik konusu 2-3 ay içinde çözülecek denilmiş. Tek tip ile ne kadt ediliyor? Kısa dönem uzun dönem kalkacak mı?