Bedelli Askerlik 2018
-
@economist-04692 hocam verdikleri tebligat önemlimiydi peki?
-
@zenginmemur hocam inanın o konuda bilgim yok.Ama şubeden tekrar verebilirler diye tahmin ediyorum.
-
Arkadaşlar Ankara’daki Şubeye 5 civarı gittim 20 dakikada hallettim bilginize
-
@william hangi sube ?
-
Ankara 24 saat açık mı?
-
@william Hocam iyi olmuş o zaman.Hava soğuk bi' de yağışlı bugün. İnşallah yarın da böyle çabuk biter herkesin işi.
-
@flouriess10 Hocam Ankara'da Mamak'ta bakılıyor hemen hemen her şubeye.
-
Evet ya ben de şaşırdım çok kısa sürdü 24 saat açıkmış evet
-
Ben de yarın sabah gideceğim . O zaman direkt alırlar, fazla sıra eğer 24 saat açıksa.
-
Parayı yaptırdıktan şubeye gitmek için sonra belli bir süre var mi acaba
-
Bugün, Ankara'daki askerlik şubesinde saat sabah 07:15'te sıraya girdim 10:15'te işim bitti. Aşırı kalabalık vardı. 24 saat hizmet veriyoruz deniliyor ama belli saat sonrasında galiba herkese sabah gelmek kaydıyla sıra vermişler. 09:00 da içeriye alımlar başlandı. Zor olan kısım dışarıda o soğukta beklemekti. İçeriye girince yarım saat ile 1 saat arasında işiniz tamamlanıyor. Bende yoklama-muayene falan istemedi. 30 Eylül'de tecilim bitip bakaya kaldığım için bakaya kaldırıldı ve evrakları imzalatıp işlem tamamlandı. E devletten takip ediniz dedi oradaki çalışan. Çıkışta sıranın ucu gözükmüyordu. Gidecekseniz ve de müsaitseniz sabah erken saatlerde gidin ve üstünüze kalın bir şeyler alın.
-
Samsunun ilçesinde yaptım ben 10dk bitti işim okulla yüksek lisans için konuştum okul dönemine gelirse hocalarınla konuş idare ederler etmezlerse dilekçe yazarız biz enstitü olarak yardımcı oluruz dediler. Ayrıca tecil bozma işleri şubeye verilmiş o yüzden işlemler hızlı bitiyor.
-
BedelBedelli yapan bir arkadaş bana ozelden yazabilir mi
-
E Devlette askerlik durumu için; YÜKÜMLÜNÜN 31/10/2018 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR. yazıyor acaba bu tarihten sonra, 30/11 e kadar olarak otomatik mi güncelleyecek?
-
Bedelliye bende başvuru yapacağım fakat kurumun birinden sözlü mülakat tarihinin açıklanmasını bekliyorum. Askerde iken sözlü mülakat tarihi eğitim süresi içinde olursa yapılabilecek bir şey var mıdır ?
-
@köşeminderi sizin durumunuzda çok kişi var henüz mağduriyet yaşayan olmadı.
-
@köşeminderi Ben ilk celpte gidip geldim hocam,bizim komutanlar telafisi olmayan sınavlar için 2 gün izin veriyordu ve o 2 gün askerlikten sayılıyordu, yani yılda bir kez yapılan sınavlar ve mülakat gibi sınavlar için izin veriliyoru her yerde aynı mıdır tabi bilemiyorum
-
@pawnex Mesela benim ki 29 Aralık idari hakimliğe denk gelirse girebilir miyim sınava
-
@rorschach159 büyük ihtimal girersiniz hocam alese izin vermişlerdi mesela hatta bi arkadaşın mülakatı vardı bizden 2 gün önce çıktı bidaha gelmedi ama dediğim gibi gittiğiniz yere göre değişir mi bi fikrim yok
-
@rorschach159 ama bak başka arkadaşa gidersen 1 gün uzar demişler en kötü ihtimalle öyle olur yani