Bedelli Askerlik 2018
-
@maxmin 3 kasim sonrasi belli olcak deniyodu nerden buldunuz bunu acaba?
-
@legolas Şubeler 5/6 kasım netleşir dedi ama
-
@legolas bir web sitesinde paylaşılmış google yaparsanız bulursunuz
-
Randevu almıştım ama tekrar baktığımda e devlette gözükmüyor? Herkeste aynı mı?
-
@corleone benim de öyle hocam. Bedelli randevusu da seçeneklerden kaldırılmış. Randevular yandı diye bakıyorum olaya bu yüzden.
-
Büyükşehirlerde olanlar alternatiflere baksın bu sıra bitmez
-
Başvuru süresini uzatırlar umarım. Çünkü yedek subaylık bekleyip kısa dönem çıkanlar dahil olmak üzere epey başvuru yapılıyor hala...
-
Arkadaşlar Halkbank ve Ziraat Bankası; Bedelli Askerlik Kredisi çıkardı. 36 aya kadar vade 15.000 TL üst limit ile masrafsız kullanabiliyorsunuz. İsterseniz zorunlu Hayat Sigorta bedelini de kredinizin üzerine kullanarak isterseniz bu kesintiyi cebinizden karşılayarak yararlanabilirsiniz.
Örnek ödeme tabloları;
15.000 12 Ay 1.451,35 TL toplam geri ödeme 17.416,20 TL
15.000 24 Ay 827,25 TL toplam geri ödeme 19.854,00 TL
15.000 36 Ay 624,61 TL toplam geri ödeme 22.485,96 TL
-
@köyündelisi bu bankalar şaşırmış ya . Basvuru süresi bitiyo yeni kredi kampanyasi yapiyolar allahim ya
-
Ankara Askerlik Şubesinde durum nedir acaba?
-
Randevular yandı mı yoksa mesaj göstererek girilebiliyor mu
-
@corleone Evet arkadaşlar Ankara askerlik şubesine giden var mı haftasonuna kadar bitirmem gerek benimde işlemleri aynı gün biter mi yoğunluk nasıl?Sabah kaç gibi gitmek gerek hızlı bitmesi için
-
Ankara'da olup başvuru için Kazan,Kızılcahamam gibi yerlere giden oldu mu? Kırıkkale'de işlemlerini yaptıran var mı? Çok sıra var mı?
-
@legolas, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
yeni
niye şaşırsın ki? Yüksek faizden sattılar parayı ekonomik beklentilerdeki kötümserlik nedeniyle. Vatandaş da spekülasyon güdüsü ile para talep etti çekti krediyi. Şimdi başvuru süresinin sonuna doğru kar marjını (faizi) düşürmüş gibi yaparak daha fazla insana hitap edecek yine karlılığını artıracaklar. Her zamanki gibi kaybeden yine vatandaş.
-
Arkadaşlar tecil 31 ekim gözüküyor. Farzedelim mülakat ocakta askere ise şubat yada martta gidicem. Tecil bittiği için mülakatta gerçekten sıkıntı olmaz demi?
-
Bilgilendirirseniz sevinirim
-
@corleone Çok aşırı bir kalabalık var. Celp döneminde tecil bozdurmak için gitmiştim o zaman dahi bu kadar kalabalık yoktu. Mutlaka erkenden gidin sıraya girin.
-
@872 sıkınti olmaz askerdeyken bile izin alip girebilirsiniz
-
@legolas hocam yani tecil bozulduğu için sıkıntı olmaz heralde demi?
-
Arkadaşlar sisteme ne zman düser basvurumiz bn bugun yaptim islemleri ancak durum belgem yine aynisi