Bedelli Askerlik 2018
-
Arkadaşlar bedelliye başvursam işlemler kaç güne hallolur acaba? Bir de mülakatlarda sorun olur mu tecil bozulduğu için?
-
@872 mülakatlarda sorun olmuyor. Bedelli işlemleri de en fazla 2 gün sürüyor.
-
@evandro sagolun hocam
-
Arkadaşlar ben bedelli işlemlerimi geçen hafta tamamladım şuan tecil tarihim 31 Ekim gözüküyor 3 Kasım değil yani. Herkesin 3 Kasım mı gözüküyor?
-
Askeri şubeye giderken dekont ve basvuru belgesi dışında bi sey lazim mi arkadaslar?
-
@legolas kimligini al imzali dekontlari al basvuru belgelerini al tamamdir.
-
@ankaragüçlü sizin yine iyi güncellenmiş yine de bir şekilde heralde hocam. ben tecilim bittikten sonra yaptım ama hala eski tecilli belgem çıkıyor sistemde benim de bir kaç hafta oldu oldu başvuralı..sistem güncellemesi bir değişik edevlette..
-
@foucault teşekkür ederim
-
Hocam dün bedelli başvurusunda bulundum ama sağolsun memur her nasılsa başkasının banka dekont bilgilerini benim adıma girmiş.Daha sonra ben gittiğimde böyle bir yanlışlığın olduğunu söyledi.1 saat kadar uğraştıktan telefonlar açtıktan sonra düzeltildi merak etme dedi. E devlet e girip baktığımda hala eski durum söz konusu.Aynı anda yaptığım arkadaşımda 3 kasım gözükürken bende 31.10 tarihi gözüküyor.Sizin de başınıza geldi mi böyle birşey ve ne yaptınız.
-
@economist-04692 hocam başkasının banka denkont bilgilerini girdiğini nasıl öğrendiniz ?
-
@foucault memur söyledi hocam diğer şahsın da yaptığı işlem benim gibi olmuş oldu sonuçta dekont ona ait isim bana ait.
-
@economist-04692 geçmiş olsun hocam saçma sapan işler...
-
@foucault Sağolun Hocam hatadır anlarım eyvallah ama orda benden kaynaklı sanıyorum durumu uğraştıktan sonra gülerek benden kaynaklı demesi ayrı bir ironi ve sinir bozucu.Arkadaşları bilgilendirmek adına yazmak istedim.Yapan arkadaşlarında herhalde e devlet e daha düşmemiş galiba yazıkları kadarıyla.
-
@economist-04692 evet hocam benim başvuru yapalı oldu bir kaç hafta ama sistemde hala tecilli ve bitiş tarihi geçmiş askerlik durum belgesi çıkıyor...yani bende nedense 31/10 bile yazmıyor..anlamadım gitti..güncel hali düşer umarım yakında..
-
@foucault hocam siz şubeden bir askerlik durum belgesi alın e devlette farklı oluyor genelde kafanız rahat etsin bence.
-
@economist-04692 benim de 31.10 gözüküyor
-
@foucault valla enteresan hocam geçen hafta ben de gittiğimde uzun sürer sanıyordum 1 yıl tecilim vardı hiç bir yeri aramadan, faks çekmeden sildi bir yıllık tecili. Okulla iletişime falan geçmedi yani. Ayrıca benim tecilin 31.10 gözükmesi de kafamı karıştırdı acaba bi sonraki celpte bize mi sıra gelecek diye düşünmeye başladım.
-
Bedelli yapanlara hicbir sey verilmiyormus. Kisa donem giden tanıdığıma ic camasirina , dis macununa kadar vermisler. Ironiye bakin güler misin ağlar mısın.
-
E devlette, aldığım randevu gözükmüyor. Sebebi nedir acaba?
-
Şu doğru mu tüm celp dönemleri belirlenmiş gözüküyor