Bedelli Askerlik 2018
-
@underw, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
@frustration, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
eğer denildiği gibi bedelli askerliğe başvurduktan sonra 3 kasıma kadar askerlikle ilişiğimiz olmayacak; sonrasında ise gidinceye kadar askerlikle ilişiğimiz olacaksa büyük sıkıntı olur. Çünkü bu başvuru sayısı eritilinceye kadar kimimize belki 1 bucuk sene sonra gelecek. Öyleyse ben başvurmuyorum. Bu konuyu nasıl netleştirebiliriz acaba
Bu konuda net bir bilgisi olan yok mu acaba?
Şu konuyu netleştirsek iyi olacak. Bir bilen yok mu arkadaşlar?
-
@soruisareti arkadaslar su an herkes 3 kasıma kadar tecilli celp donemleri acıklandıkca otamatik tecil olacakmıs kendi celp donememize kadar
-
@wroclaw Teşekkürler hocam umarım işe alımlarda kimse bir sorun yaşamaz bu tecil durumundan dolayı.
-
Arkadaslar merhaba.Ben suanda zonguldaktayim ama aile hekimim ve askerlik subem samsunda.Islemlerimi zonguldakta halledebiliyor muyum?
-
@ultrasfelicita edersin tabii ki
-
Ben de bugün parayı yatırdım. E devletten randevuyu 30 Ekim'e almıştım. Acaba o zamana sağlık muayenesi işi falan çıkarsa işlem yapıyorlar mı yani dekontu alıyorlar mı yoksa sağlık muayenesi yap gel ondan sonra mı işlem tamamlanıyor?
-
Yüksek lisans tecili bozma işlemi direk askerlik şubesi tarafından mı yapılıyor ? Uzun sürer mi bu okuldan cevap falan bekleniyor mu bilen var mı acaba
-
@maxmin okula faks çekiyorlar okulun cevap vermesine bağlı benim 5 dk bitmişti işlemler 1 başkası 1 saat konyadan cevap beklemişti.2 3 kişinin böyle olunca otomatik olarak bekliyorsunuz yoksa 5dklık iş
-
@yazgan randevu çok geç saate bulabildim hocam mesai bitişine yakın, illa okuldan cevap bekleniyorsa benim işlem bitmeyebilir şu işe bir önlem alamaz mıyım acaba
-
@maxmin kardeşim randevuyu bekleme sabah 9 da açılıyor 8 de kapıda ol öğlene kalmaz işin bence
-
@maxmin Hocam okulla konuşup faks çektirebilirsiniz. Okul postayla da gönderir fakstan ayrı olarak. Ben gitmeden halletmiş olayım diye bu şekilde yaptım. Bunu da garanti olsun diye yaptım aslında. Asal şubeden telefonla görüştüğüm yetkili buna gerek olmadığını bedelli başvurusu sırasında dilekçeyle çözülüyor hiç uğraşmama gerek olmadığını söylemişti.
-
Arkadaşlar bedellide son başvuru tarihi ve parayı son ödeme tarihi tam olarak ne zaman bitiyor
-
@umuttukenmez son basvuru 3 kasim. Bu tarihe kadar parayi yatirip islemleri tamamlaman gerekir hocam
-
Arkadaşlar 3 Kasım’dan sonra herkesin yerleri belli olup açıklanacak mı? Yoksa yine celp celp mi öğreneceğiz? Bu konuda bilgisi olan varsa, aydınlatırsa sevinirim.
-
@abrakadabraz celp celp ögrenilecek hocam
-
askerliği staj tecilli olanlara Allah yardım etsin bozmaları bir gün sürüyor. Milli savunma bakanlığı taleplere çok geç dönüyor
-
@legolas parayı 27 ekim de yatırılacak zannediyordum. Galiba yanlış biliyorum. Teşekkür ederim hocam
-
@abrakadabraz hocam ben 3 kasimdan sonra tum celpler aciklanacak diye biliyorum.
-
@umuttukenmez siz yine de sona birakmayin hocam yoğunluk olur bi aksilik olur
-
Arkadaşlar benim aralık ocak gibi mülakatları olabilir eğer olurda o zaman da askerde olursaM Mülakat için izin verirler mi bilgisi olan var mı