TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bedelli Askerlik 2018

DİĞER
    bedelli askerlik
    191
    1103
    274089
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      iktisadii34 Son düzenleyen:

Arkadaşlar e devletten bedelli başvurusu yapıp parayı yatırdıktan sonra süreç nasıl ilerliyor? İstediğimiz celp döneminde gidebiliyor muyuz? Öyle bir tercih hakkımız var mı?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • aliveli
        aliveli Yasaklı @iktisadii34 Son düzenleyen:

@iktisadii34 keşke olsa hatta bu olsun diye araya referans sokan savunma sanayi firmaları dahi olmuş bizim çalışanlara ayrıcalık tanınsın diye. Yasal yollardan mümkün değil.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • I
          iktisadii34 @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli yani hocam başvuruyu yaptıktan sonra tsk ne zaman derse o vakit mi gitcez ?

Shady1 aliveli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Shady1
            Shady1 @iktisadii34 Son düzenleyen:

@iktisadii34 aynen öyle dostum. Bi tek öğretmenlere ayricalik yaptilar onlar okullar tatilken gidebilecekmis. Diğerleri insan degil zaten !

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • aliveli
              aliveli Yasaklı @iktisadii34 Son düzenleyen:

@iktisadii34 öyle hocam öyle malesef 😞

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • F
                foucault Son düzenleyen:

bedelli askerliğe başvuranların askerlik durum belgesinde şu an ne yazıyor ? sanırım 30 Eylüle kadar sorun yoktu ama yeni sorgulamada ne çıkıyor?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • E
                  essby @foucault Son düzenleyen:

@foucault ekim sonu görünüyor. her ay o ayın sonuna ertelencek otomatikmen sanırım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • W
                    wroclaw Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

ben bugun basvurdum 3 kasım @foucault

bugünüme şükreder,yarınıma dua ederim

https://www.youtube.com/watch?v=IUGzY-ihqWc&list=WL&index=29

• E
                      Enki Son düzenleyen:

Arkadaslar ben bugun basvurdum ve 3 kasima kadar askerlik acisindan sakincasi yoktur diyor..Konusulanlardan anladigim kadariyla celp donemleri aciklandiktan sonra sevk tarihine kadar hicbir ilana basvuramiyor ve mulakata giremiyormuyum ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • A
                        ankaragüçlü Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

Ben de haftaya başvurmayı düşünüyorum fakat eğer celp dönemine kadar askerlikle ilişkisi var görüktüğü için sınav başvurusu yapamayacaksam ve mülakata giremeyeceksem başvurmayacağım çünkü bana celp sırası gelene kadar en az iki üç sınav başvurusu kaçıracağımı düşünüyorum.

• frustration
                          frustration Son düzenleyen:

eğer denildiği gibi bedelli askerliğe başvurduktan sonra 3 kasıma kadar askerlikle ilişiğimiz olmayacak; sonrasında ise gidinceye kadar askerlikle ilişiğimiz olacaksa büyük sıkıntı olur. Çünkü bu başvuru sayısı eritilinceye kadar kimimize belki 1 bucuk sene sonra gelecek. Öyleyse ben başvurmuyorum. Bu konuyu nasıl netleştirebiliriz acaba

"Söylediğin herşeyi bil, ancak her bildiğini söyleme"

aliveli U 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • aliveli
                            aliveli Yasaklı @frustration Son düzenleyen:

@frustration 3 kasımdan önce de çağrılan var bu noktada 3 kasım belirleyici olmamalı. Bir de askerlikle "ilişiği olmamak" şartını kamuya girişlerde sağlamayana rastlamadım.

• E
                              economist.04692 Son düzenleyen:

Hocam böyle bir şey söz konusu ise çok saçma olur bir hak tanınıp tekrar o hakkın altında ezilmek olur çok saçma.2020 ye kadar uzayacağı söyleniyor eğer o tarihe kadar böyle olacaksa sınavların ne anlamı kaldı.Bunu nasıl araştırabiliriz acaba ?

• F
                                foucault Son düzenleyen:

Ya hocam bana neden 3 kasima kadar ilisigi olmayip 3 kasimdan sonra cikacak celp tarihine kadar ilisik olacak sekilde gozukecegini anlatabilir misiniz ?

Bedelliye basvurunca bedelli basvurusuna kadar "su tarihe ilisi yoktur"kagidi cikiyor zaten. 3 kasimdan sonra da eger bedelliye basvurduysan sikintisiz celp donemine kadar da yine o "su tarihe kadar iliskisi yoktur" cikacaktir.

Neden bedelli basvuru yapan kisiyi bedelli basvuru son tarihine kadar tecilli gosterip sonra neden celp donemine kadar bakaya gostersinler ? Ayrica o kadar kisi var ki belki 1 yil surecek bu alimlar. Basvurmus 1 yil celp atmis kisi o arada neden bakaya kalsin ?

Bir de normal kisa donem olup silah altinda olup cikip sinava mulakata giren insanlar oldu adam silah altinda bunu yapmisken bedelli basvurup tarih bekleyen kisi neden yapamasin ?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • F
                                  foucault @foucault Son düzenleyen:

@foucault 3 kasimda zaten tum celpler belli olacak. O yuzden sistem su an 3 kasima kadar attiriyor. Daha sonra kisinin cikan celp zaminna gore sevk tarihine kadar atacak. Bundan once de ilk 30 ekim e kadar atmisti. Millet cikip 30 ekimden 3 kasima kadar bakayam miyiz diye soruyordu bu sefer de..

Gidip mulakata da girersiniz sinava da girersiniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • V
                                    Victory Carleone Son düzenleyen:

Selam dostlar ilk bdelli celbine gidip geldim ankara zırhlı birlikler sorunuz var ise cevaplayabilirim

Cehalet ne güzel birşey; Herşeyi biliyorsun...!!

Güneş Bizim İçinde Doğacak..!

Söyleyecek Çok Şey Var Ama Söyleyecek Adam Bulmak Zor...

I onuktekin 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • I
                                      iktisadii34 @Victory Carleone Son düzenleyen:

@victory-carleone hocam genel olarak paylaşır mısın neler yaşadığını

• onuktekin
                                        onuktekin @Victory Carleone Son düzenleyen:

@victory-carleone hocam şöyle baştan bir anlatsanız neler yaşadıklarınızı. Yanımızda neler götürelim? İzin alma nasıl oluyor veya izin veriyorlar mı? Eğitim nasıldı? Çarşı izni oldu mu? Tavırlar nasıldı?

Fortis fortuna adiuvat

• E
                                          Ercu Son düzenleyen:

E devlet çıktısını aldık, bankayı hallettik. Oradan askerlik şubesine mi gidiyoruz? Yoklamamız varsa da süreç aynı mı?

F E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • F
                                            foucault @Ercu Son düzenleyen:

@ercu imzali 3 makbuz eldeyse istikamet askerlik sube hocam. Kolay gelsin.

• 1
                                            • 2
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 39 / 56
                                            • İlk ileti