Bedelli Askerlik 2018
-
@ercu Hocam eğer sağlık yoklaması kaydınız yoksa bunu yapmadan olmuyor haberiniz olsun.
-
@economist-04692 toplamda 4 aşama mı var yani? Öncelikle e devlet, para yatırma ardından sağlık yoklaması ve askerlik şubesi.
-
Diğer sayfaya yazdım arkadaşlar çarşı izni yok çarşamba öğleden sonra cumartesi öğleden sonra ve pazar tam gün ziyaretçi vardı bizler için eğitime as teymenler getirilmiş adamlar kötü davranmıyor tabi arada çürük elmalar çıkabiliyor
-
Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı.Benim tecil süremin bitmesi bu ay sonuna geliyor ve askerlik yerleri birkaç güne açıklanacak.Açıklandıktan sonra bedelli askerliğe gidebiliyor muyum ? Cevaplarsanız sevinirim.
-
@economist-04692 merhaba, bildigim kadariyla yerler belli olsa bile kışladan iceri girmediginiz surece bedelliye basvurup yararlanabilirsiniz. 3kasim son ama dikkat edin
-
@ekonomist8 teşekkürler hocam.
-
Arkadaslar 2 sene önce tecil için gittiğimde sağlık yoklaması yapıldı, dün bankaya gerekli bedeli yatırıp askerlik subesinde evrakları onaylattım ek olarak bişey yapmam gerekiyor mu yoklama yapılması gerekiyor falan yazıyor 2 sene önceki yoklama geçerli olur mu bilgisi olan yardimci olursa çok sevinirim
-
Ben de bu hafta içi parayı yatıracağım. Dekont teslimini de e devlet üzerinden 30 Ekim'e randevu aldım. 2 yıl önce tecil yaptırmıştım sağlık muayanesi gerek olmaz değil mi? Sonrası da celp bekleyiş..
-
merhabalar bedelli askerlik günü ile guy mülakat tarihi denk gelirse ne yapılabilir acaba bedelli de izin yok galiba ?
-
@myboss mulakat icin 2 gun izin alabilirsin kardesim
-
@wroclaw TEŞEKKÜRLER
-
arkadaşlar asal yoklamada
"Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz."
diyor. benim yoklama problemim yoktu. mezun olduktan sonra tecil için gittiğimde yaptırmıştım. bedelli başvurusunda memura sordum. sizin yoklama probleminiz yok sadece celp dönemi bekleyin dedi. edevlette askerlik tecilim her ayın sonuna atıyor. bi sorun var mı bedelli başvurumda. asal yoklamada böyle yazması normal midir? -
arkadaşlar bu tek tip askerlik konusunda herhangi bir gelişme var mı bir bilginiz var mı
-
@essby normal kardesim celpler acıklanınca sana cıkmıs mı takip edeceksin
-
Arkadaşlar ben okul bitince hemen bedelliye başvurdum fakat yoklamam muayenem vs yok şubedeki görevli size haber verilecek dedi ama haber yok henüz. Kendim gidip yoklama yaptırmalı mıyım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
-
Gidip geliniyor sanki. Nasıl yapanlar normal askerlik gibi bir hise kapıldılar mı? 21 gün sanırım çok büyük hoşnutsuzluk yaratmıyor kimsede.
-
@serverbedi hocam ben o durumu bilmiorum gercekten @Antimülakat hocam 21 gun bile degil max 18 19 gun
-
@wroclaw, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
@myboss mulakat icin 2 gun izin alabilirsin kardesim
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? İzin kesinlikle yok diye biliyorum.
-
@frustration, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
eğer denildiği gibi bedelli askerliğe başvurduktan sonra 3 kasıma kadar askerlikle ilişiğimiz olmayacak; sonrasında ise gidinceye kadar askerlikle ilişiğimiz olacaksa büyük sıkıntı olur. Çünkü bu başvuru sayısı eritilinceye kadar kimimize belki 1 bucuk sene sonra gelecek. Öyleyse ben başvurmuyorum. Bu konuyu nasıl netleştirebiliriz acaba
Bu konuda net bir bilgisi olan yok mu acaba?
-
@underw arkadasımdan biliorum hocam haftasonu sınava gelecek cunku