Bedelli Askerlik 2018
-
Arkadaşlar ben dün bedelliye başvurdum parayı yatırdım askerlik şubesine de gittim 2-3 tane kâğıt verdiler ama ben başvuru sonucudunu e devletten nasıl öğrenebilirim ?
-
@keynesin-faizi şu an bi sey yapmana gerek yok hocam celp duyurusu geldikce e devletten kontrol edeceksin cikmis mi sana diye.
-
@evandro evet kisa uzun donem kalkacak herkes ayni askerligi yapacak
-
Artık 9 ay diye duydum
-
Esnek askerlik diyorlar üniversite mezunlara ekstra esnek bi düzenleme yapılacakmış umarım 15.000 verdiğimize pişman etmezler.
-
@rorschach159 3 ay maaşsız sonraki 6 ay maaşlı askerlikten bahsediyorlar. Dileyen kalan 6 ay için belirlenen tutarı ödeyip askerlik hizmetini yapmış olacakmış.
-
@rorschach159 umarım... ben devletin para kazanmadan bir sistem getireceğini düşünmüyorum. 3+6 olur 2+4 olur ama illa ki bir mikrar ödenir
-
@onuktekin Onu sonradan vazgeçtik falan demişlerdi ama bana sorarsan çok mantıklı
-
dostlar belki alakasız bir soru ama nedensiz aklıma takıldı, şimdi ben üniversiteden sonra tecil işlemimi yaptıgım ıcın bedelli esnasında ekstra yoklama yapmama gerek olmadıgını soylemıstı oradaki arkadaş lakin bedelli yoklama başvurusu süreç takibinde " Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. " şeklinde bir ibare var burada bir yanlışlık felan yok değil mi ? yani internette buradaki kısımların yeşil ışık şeklinde belirtiyor şeklinde bir şeyler gördüm de nedense aklıma takıldı bılen varsa yeşillendirebilir mi acaba
-
@sofuoglu bende de aynı ibare var ama sıkıntı olur diye düşünmedim hiç.
-
hocam sizin de e devlet askerlik durum belgesinde 31.12 sınıf ve tertibat mı bekliyor yazıyor şu an?
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
dostlar belki alakasız bir soru ama nedensiz aklıma takıldı, şimdi ben üniversiteden sonra tecil işlemimi yaptıgım ıcın bedelli esnasında ekstra yoklama yapmama gerek olmadıgını soylemıstı oradaki arkadaş lakin bedelli yoklama başvurusu süreç takibinde " Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. " şeklinde bir ibare var burada bir yanlışlık felan yok değil mi ? yani internette buradaki kısımların yeşil ışık şeklinde belirtiyor şeklinde bir şeyler gördüm de nedense aklıma takıldı bılen varsa yeşillendirebilir mi acaba
Sıkıntı yok hocam tecil yaptırırken muayene yaptırdığımız için şu an bişey yapmanıza gerek yok bana da öyle dediler.Zaten askeriyeden verdikleri kâğıtta yoklama tarihi yazması lazım
-
@economist-04692 Bende de öyle yazıyor hocam.
-
"Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bedelli askerlik yükümlülerinin hangi celp döneminde, hangi ile gideceklerinin gelecek hafta açıklanacağını söyledi. Bedelli askerliğin 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında 37 celp halinde yapılacağını da belirten Akar, il ve birliklerin haftaya açıklanacağını ifade etti." (alıntı: ntv.com.tr)
-
@foucault haftaya açıklanacak ve ilk celp 24 Kasım.
Bazılarımız haftaya asker.
-
@foucault umarım 2020 e 2019 sonlarına ne bileyim işte böyle beklemek zorunda kalanların durumun ne olacağı ile ilgili bir net açıklama yaparlar ya da durum belgelerinde düzgünce gözükür.. Çalışanların durumunu anladık ama insanlar iş arıyor aynı zamanda. 2020e kadar ne yapsın adam.
-
Siddin sene bekleriz artık
-
Ayni birlige denk gelenler olursa buradan tanisanlardan iyi olur
-
Ocak sonuna denk gelsem bari muazzam olur
-
@legolas aynen hocam herkes birliğini yazsın buradan olanlar dayanışır