Bedelli Askerlik 2018
-
@gannicus baskan eger ankaradan gideceksen 2 gun yol izni varmıs haberin olsun
-
@wroclaw Trabzon dan gidecem ben ordan 1 gün falandır yüksek ihtimal ama, guy mülakatı olursa İstanbuldan.
-
İstanbul Maltepe 22 aralık 2018 . Varsa burdan aynı yer selamlaşalım ayrıca idari hakimlikle çakıştı izin verirler sanırım.
Birde yapanlar varsa evci izni var mi ?
-
19 UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI/BALIKESİR EDREMİT ' e giden/gidecek forumdaş var mıdır ?
-
Samsun 5.Piyade er egitim komutanligi yok mu ?
-
@brzezinski 2019 Aralıkta oradayım hocam, sizin hangi dönem
-
2 gün yol iznini nasil kullaniyiruz.Sevk en son tarihe 2 gun mu eklencek?
-
@zenginmemur hocam kutugun bulundugu yer ve gidilecek birlik arasina 800km kadar 2 gun 800kmden fazla ise 3 gun veriliyor genelde. Ayni yerde ise 1 gun olabiliyor. Su ana kadar boyle oldu ama kesin en son birlige katilim tarihini sevk zamani icinde sulus kagidinda gorecegiz. Simdiden bilet almak bilek riskli olabilir ornegin.
-
@foucault bu arada evet sevk tarihe ekleniyor
-
Erzincan çıkan arkadaşlar varsa özelden sorularını cevaplayabilirim,hepinize hayırlı olsun arkadaşlar.
-
@köyündelisi benim kasim hocam
-
21 gün askerliği bayrama denk gelen var
-
Arkadaslar benım bir sorum var sevk tarihi final sınavına denk gelen biriyim bir kaç yerden okudugum kadarıyla sevk tarihi öğrenciler için mazeretle değiştirilebilinir diye duydum askeriyeye gitmem halinde dilekçe mazeret vs şeklinde sevk tarihinde değişim yapılabiliyor mu?
-
@virtueea hocam bu süreci hep birlikte yaşayarak öğreneceğiz ama sevk tarihi değişimi yapmayabilirler de o günlerde izin verirler. İlk fırsatta askerlik şubesine sorup bizi de bilgilendirseniz çok müteşekkir oluruz.
-
...........
-
Herkesin yeri açıklandı mı? Yerinden memnun olan ve olmayanlar kimler? İzmir çıkanlar var, Ankara çıkanlar da var mı?
-
@antimülakat hocam aciklandi. Valla yerden memnun olup olmama fazla bir sey degistirmiyor bizler icin aslinda. Ne izin var ne bisi hep iceride olacagimizdan. 21 gun kutu gibi girip cikacagiz. Ha evin onu olmus ha uzak yer evin onu olunca hatta uzak yerden daha fazla kaliyorsun izmir ankara yok ama istanbul var.
-
@foucault izmir ankara cikanlar var tabi benimki istanbul demek istedim
-
@foucault İzmir duydum da yine de çok uzak yere çıkanlara nazaran buralar bir mutlu eder insanı. 21 gün olsa da neresi çıktı kısmen önemli hocam.
-
Arkadaşlar askerlik durum belgenizde ne zamana kadar ilişiği bulunmamaktadır yazıyor ?