Bedelli Askerlik 2018
-
@sofuoglu
93 nedir yahu? :))
gelir inşallah genç adam :)) -
bugün saat 13.00 de bedelli için etkinlik var tivitırda. Bedel için dün a haber de bile 5 bin konuşuldu. Eğer baskı yapılırsa makul bir bedelle çıkabilir yasa.
-
Konuşuldu mu bilmiyorum ama twitter da ankara kuşu diye biri var yaş kriterinin olmayacağını bedelin 10 bin olacağını söylüyor. Söyledikleri genelde tutuyor.
-
@iibfkpssa hocam o geçen sene de çok yazdı çizdi tutmadı söyledikleri. İnsallah tutar bu sefer.
-
@onuktekin hayırlısı olsun o zaman hocam
-
Guy başvurusunda askerlik durumunda
Yapıldı,tecil ettirdim gibi sekmelerin yanında bedelli diye sekme konulmuş
Büyük ihtimal herşey hazır sadece resmi açıklama kaldı -
@sofuoglu gelmez
-
En son 92 araliga kadar mi gelecek hocam?
-
Arkadaşlar ne zaman çıkacağına dair bir öngörünüz varmı acaba ?
-
@umutsuz-0 hocam öngörü değil de iki ihtimal üzerinde yoğun olarak konuşuluyordu, birincisi 15 temmuzdan önceki süreçte yani meclis, hükümet görev bırakmadan önce ikincisi de ekim de meclis açıldığı zaman, 10 gün var ilk ihtimale o yüzden zor görünüyor, sanıyorum ki yeni hükümet kurulup meclis açıldıktan sonra yani bahsedilen ekim tarihinde masaya yatırılır kasım gibi yasalaşır.
-
@agor Umarım aralığın sonuna kadar yasalaşır tecilim bitmeden ben de yararlanabilirim. Teşekkürler hocam.
-
01.01.1993 öncesi doğanlar için 17.500 tl ile bedelli askerlik çıkacak gibime geliyor. Benim ki bir tahmin ama kapsamı bundan avantajlisini görmez.
-
@antimülakat a haber de 5bin bedel bile konusuldu hocam. 10-12 bandı için bir umut var.Çok ihtimal vermediğim bir seçenekse 5bin-10bin arası.A haberde daha düşük bedeller konuşuluyor.İnşallah oyle olur
-
@onuktekin hocam a haber diyorsa kesin doğrudur
-
@aliveli az önce a haber de bir şey izledim yas 25 bedel 20 diyor 20 derse tepkiyle filan asağı çekmeye çalışcaz artık bu arada seçimden bu yana a haber izliyorum.Kafam inanilmaz rahat
-
@onuktekin gta şifreleri olayından sonra ben de izliyorum
-
@aliveli Kafam ipek gibi uyuyorum bebek gibi faiz lobisine,dış güclere,almanların cekemezliğine inanmaktaymış huzur Bu arada Batikent'de oturduğum sitenin yöneticileri tam faşist çıktı a haber i merkezi sistemden silmişler internetten bakıyorum anca Ülke tv de fena degil gerçi.Büyük resmi gördüm geçen gün.
-
Yine açıklamalar geldi peşi sıra, fiyat ne olacak bilemem ama bankaların faizlerinin arttığı şu dönemde kredi ile bu işi yapacaklara Allah yardım etsin, 20 bin lira ile çıkarsa 3 yıl vadeli kredi çeken biri bu parayı 1.5-2 katı olarak ödeyecek
-
@agor bize de yardım etsin dolarla harcayıp tl ile kazanıyoruz.
-
10.000 çok iyi de yapacaklarını pek düşünmüyorum.