Bedelli Askerlik 2018
-
@aliveli Askerliği şöyle 3 ay yapsalar. Yanına da kalıcı olarak bedelli askerlik koyup sağlam bir spor ve temel askeri eğitimle taçlandırsalar ne güzel olur.
-
Bedelli cikmaya cikacak belli oldu da, bunu artik gundem olmaktan cikarmak gerek. 30 yasina kadar her Turkiye Cumhuriyeti vatandasi bu haktan yararlanmali. Her donem ayni durum yasanmamali.
-
Madem talep çok, yaş şartını indir veya tamamen kaldır. Fiyatı da makul seviyeye çek çoğunluk yararlansın.
-
-
@burcuburcu başka bir sürpriz olmaz ise çıkacak gibi, 26 yaş çok kötü değil, gönül ister ki biraz daha düşsün, 20 bin lira da ortalama, o da 15 18 bin dolaylarında olsa iyi olur, hayırlısı olsun hocam.
-
@agor parayı çok düşürmezler gibi ama düşse daha faydalı olur daha fazla kişi yararlanır.
-
yaş sınırı olmayıp bedel 15 olmalı madem 5 milyon kişinin sorunu var.o zaman sadece 400 bin kişinin yararlancagı şekilde bedelli cıkarmanın anlamı yok
-
Ya bu yas 26 bedel 20 lafini kim cikardi . Bildigim kadari ile bir köşe yazarı bahsetmis olay oldu. Resmi açiklama yok, var mi ?
-
@shady1 resmi açıklama yok da onlarda kulisten aldığı haberi aktarıyor, her zaman çok tutarsız olmuyor hocam.
-
Mustafa destici de sanırım çıkacak minvalinde açıklamalarda bulunmuş. Anladığım kadarıyla çıkacak ancak 28 gibi yüksek bir yaş ve 30 bin gibi yüksek bedellerle değil. Temennimiz hep dediğimiz gibi yaş 25 bedel 15 veya yaş sınırı olmaması.
-
Ya ben 92 agustos dogumluyum bedelli ciktiginda 26 olmus olucam acaba yok babam 92 ocaktan sonra dogmussun sen deyip bedelli yapmama izin vermezler mi acaba bana da vurur mu bedelli?
-
@bigmac hocam 1 ocağı esas alıyorlar, 92 ocak da olabilir 93 ocak da, arkadaşların temenni ettiği gibi dua edin ya yaş sınırı olmasın ya da 25 olsun da durumunuz netleşsin.
-
Bir şey sormak istiyorum. Benim askerlik yönünden 30 Eylül'e kadar sıkıntım yok. Ama bu tarihten sonra hiç işlem yapmaz ve herhangi bir kurumun sınavına girip mülakatına girmeyi hak kazanırsam o mülakat için sıkıntı olur mu?
-
@corleone daha önce sizin durumunuzda olanlar sıkıntı yaşamadı.
-
@agor Hocam işin aslini ogrendim, daha onceleri 26dan gun alanlar icin gecerliymis, o seneye mahsus 1 ocak 1988 demisler ki bikac ayla 26 olamayan 25 yasindakiler de faydalansin diye, yani 92 yili icinde dogup 25 yasinda olanlara da şans var, beni zaten kapsiyor ben 26 olmus oluyorum
-
Şimdi bu bedelliden yararlananlar bir önceki bedelliden yararlananların çömezi mi olacak? Bot bağlatırlar dikkat edin!
-
Ben de yaş konusunu değil para konusunu 10.000tl 12000tl arası duydum. Mustafa Destici ödeme gücüne göre alınsın dedi sanırım bu zamana kadar duyduğum en mantıklı bedel tahmini
-
Dostlar bize gelen haberlerde de 20 bin tl'den bahsediliyor. Umarım daha uygun bedel çıkarılır. 20 bin tl olursa yine beklenenin çok altında bir yararlanma söz konusu olur.
-
Arkadaşlar aldığınız duyumlara göre 93 lü birinin şansı var mı acaba
-
@suayipgzc 92'lileri kurtarabilsek yine razıyız ama bunda yararlanamazsanız üzülmeyin nasılsa yine çıkacak