Bedelli Askerlik 2018
-
21 gün temel eğitim ikametgahimizda mi olcak yoksa başka illerdemi yapilcak?
-
@zenginmemur ikametgah ihtimali düşük çünkü bedelli askerlik eğitimi olan kışlalar belileniyor ve her ilde yok. Bir ihtimal ikametgaha en yakın kışla veya bir tercih şansı verirler yüksek ihtimal rastgele atarlar.
-
@economist-04692 hocam çok sürmez başlanır kısa zamanda, bedeller alınmaya başlandığında da bakaya durumu ortadan kalkacaktır.
-
@economist-04692, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
@barış-uysal hocam benim durumda aynı 30 eylül sevk tarih.Tezsiz y.lisansı bende kazandım ama başvuru yapmadım sonuçta git gel okul ücreti derken onu bedelliye veririm diye düşündüm ve yapmadım.Bakaya kalarak tamamlaycağız o süreci herhalde bende tam bilmiyorum ama.
Hocam bugün biraz daha araştırmasını gerçekleştirdim. Bakaya pozisyonunda iken atama yapılamıyor şahsen beklediğim 1-2 yer var ve de kurumlara başvuruda sıkıntı yaşanıyor askerlik durumundan dolayı bunun için işimi şansa bırakmayıp tezsize kaydolmaya karar verdim , duruma göre daha sonrasında geri çekerim ama şu aşamada sürecin uzayabilme ihtimaline karşılık riske atmamak benim için en hayırlısı hali hazırda bir tezsiz kazanmışken.
-
@barış-uysal hocam bedelli talep toplama süreleri başlayınca bakaya durumu ortadan kalkar diyorlar ama.
-
@economist-04692 1-2 gün içerisinde askerlik şubeye gideceğim hocam bu hususta bir bilgi edinebilirsem eğer mutlaka yazarım. Belirtmiş olduğum üzere ben sürecin uzama ihtimaline karşı işimi şansa bırakmak istemiyorum.
-
21 günlük eğitimin, 11 il ve 13 birlikte yapılması planlanıyormuş.
58’inci Piyade Eğitim Alay Komutanlığı – Burdur
116’ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı-Çanakkale
9’uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı-Bilecik
Jandarma Muhabere Eğitim Tabur Komutanlığı-Seferihisar-İzmir
5’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Sivas
1’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Manisa
3’üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Antalya
10’uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı-Bornova-İzmir
48’inci Piyade Eğitim Alay Komutanlığı – Tokat
15’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Amasya
59’uncu Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı – Erzincan
3’üncü Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığı-Ezine-Çanakkale
1’inci Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığı-Aydın -
@economist-04692, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
@barış-uysal hocam bedelli talep toplama süreleri başlayınca bakaya durumu ortadan kalkar diyorlar ama.
Hocam Merhabalar. Bugün askerlik şube ile detaylı bir görüşme gerçekleştirdim departman müdürü sağ olsun kafamdaki bir çok soru işaretini giderdi. Eylül başı itibariyle muhtemelen talep toplanmaya başlanacağı ve de başvuruyla birlikte bakaya durumunun ortadan kalkacağını söyledi. Kendi durumumu aksettirdim kurum sınavlarına başvuru ve muhtemel atanma akibetimden yüksek lisansa kayıt yaptırmamın gereksiz olacağını dile getirdi. Yetkili bir ağızdan öğrenmiş oldum en azından bilginize
-
@barış-uysal çok teşekkür ederim hocam
-
Bedelli çıkması Kasım celbinde yedek subaylik şansını arttırır mi ? Devlet yedek subay almaya devam eder mi sizce ?
-
@öğrenci hocam bundan 7-8 ay önce ilk bedelli duyumlarını ben bir arkadaşımdan almıştım. Demişti ki ben diş hekimiyim diş hekimleri kesin uzun dönem yapardı ama yığılma yüzünden kısa dönem yapan arkadaşlarım oldu. Şimdi bedelli çıkacağı kesinleştiği için yedek subay olarak görev yapma ihtimali olan insanlarda azalma olacağı bu noktada görünüyor fakat direkt olarak bölümünüz de bu durumda etkili olacaktır. Sanıyorum ki şans artacak ama azlığı çokluğu yine sanıyorum ki bölümünüz ile ilişkili olur.
-
@agor Yani bu dönemde de yedek subay alınır diyorsunuz değil mi ? Bölüm,ortalama ve ingilizce puanları fena değil ama ihtiyaç meselesi tabi.
-
@öğrenci aynen hocam muhtemelen alınacaktır. Ben bilmiyorum ama piyasayı araştırın normal şartlarda sizin bölümünüzden yedek subay olarak askerlik yapma oranı ne durumda imiş. Eğer ihtiyaç oluyorsa her dönemde yine muhtemelen daha az kişi başvuru yapacağı için, bedelliler o orandan çıktığı için, yukarıda belirttiğim gibi şans artacaktır.
-
@aliveli, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
tgah ihtimali düşük çünkü bedelli askerlik eğitimi olan kışlalar belileniyor ve her ilde yok. Bir ihtimal ikametgaha en yakın kışla veya bir tercih şansı verirler yüksek ihtimal rastgele atarlar.
arkadaşlar askerdeyken mülakata girip kazanıp askerlik bittikten sonra kadro hazır oluyor mu? yoksa askerdeyken kazanamıyor muyuz?
-
@milito oluyor hocam daha önce forumda bir çok arkadaşın başına geldi. Askerlik süresince idari izin devam ediyor.
-
http:// www .hurriyet.com. tr/gundem/son-dakika-bedelli-askerlik-duzenlemesi-resmi-gazetede-40916725
-
-
hocam ne zaman başlayacakmış talep toplama bilginiz var mı ?
-
Bedelli ücreti yatırıldığı anda askerlikle ilişik devam edecek mi? Guyu kazanirsak bedeli yatirip henüz askere gitmediğimiz için kuruma atamada sorun olur mu ? Cünkü Bilen varsa ve yanitlarsaniz çok menun olurum.
-
Başvuru kılavuzu yayımlandı.