Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@the_arga_ en baştan yazayım öyleyse. Girişte telefonları kapatıp teslim ettik. Bizi servisle mülakata gireceğimiz yere götürdüler. Önce belgelerimizi verdik kontrol edildi, ordan üst kata mülakat yerine gittik. Benim alanımda yazılı olmadı sadece sözlü mülakat yapıldı. Önce kendimizi tanıttık sonra alanla ilgili soru soruyorlar. Sanırım 6 kişiydi komisyon. Aklıma gelenler bunlar
-
@february teşekkür ederim hocam. Hiç e-devlet çıktısı getiren gördün mü?
-
@the_arga_ yok sadece e devletten sabıka kaydı alıp güvenemeyip savcılıktan da aldıklarını söyledi birkaç kişi
-
@dilekugurlu adli sicili ve ikametgahi e devletten aldim hocam
-
@the_arga_ hocam ben yaptiklarimi soyluyorum ortaligi karistirmak demeyelim bilgilendirmek icin soyluyorum size ugrasmayin masraf yapmayin diye. Herkes istedigini yapmakta serbest yani ben yardimci olmak adina soyluyorum
-
@february anladım hocam sağolasın
-
@ebruuu Estağfurullah hocam dikkatli okumamışsın sanırım. Ortalık karıştı dedim, ortalığı karıştırdın demedim Tabiki hepimiz birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Teşekkürler verdiğin bilgiler için
-
@the_arga_ ortalik karisti diyince ben biraz alindim galiba aynen hocam amacimiz bilgi paylasimi
-
@the_arga_ Teşekkürler bilgi verdiğiniz icin
-
@the_arga_ bulunduğunuz ildeki üniv. Aslı gibidir yapıyor ücretsiz diplomanızın orjinaliyle birlikte gidince
-
@february hocam hangi alandan girmistiniz mukattaki sorular zor muydu?
-
Mülakata puan sırasıyla falan mı alıyolar acaba bi bilgisi olan var mı?
-
@aslı1 çok teşekkür ederim
-
Alanla ilgili sorular soruluyor denilmiş tek tam olarak nasıl sorular yani anlamadım?
-
Bir de otogardan gideceğimiz yer uzak mı?
-
@esrateacher hukuk. Aslında zor değil ayrıntıya girilmiyor ama karşınızda sizi gözünü kırpmadan izleyen insanlar varken amaç soruyu yanıtlamak değil bayılmamak oldu benim için. Ben biraz heyecanlı bir tipim,siz rahat girmeye çalışın zorlamıyorlar. Genel kültür sorusu sorulmadı.
-
@snm evet en yüksek puandan başlıyorlar
-
@halimatakk yok hocam cok uzak degil sanirim yarim saat flaan süruyor
-
İyi günler arkadaşlar bu iki adet nüfus sureti muhtarlık onaylamıyor fotokopiyi siz nasıl yaptınız acaba
-
@vhki mesaj yazamıyorum sanıyorum benim muhtar onayladı. Suret götürebilir var sanırım öyle okudum ama orda bakmadım belgelerine başkalarının.yine de onaylı da olsa fotokopi götürün çünkü kimlik gerekmiyor fotokopi var zaten dediler