Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@dilaram memurlar da yazmışlar ama nerden ulştığını söylememiş
-
@glc hıım teşekkür ederim benim uzman (3) ama vhki ile aynı şartlar bi sınayım kendimi o zaman :))
-
@dilaram bence katiplik için olan koşul gibi ama tabi sınamak lazım
-
@glc biraz da temel pc bakmak lazım, ne olur ne olmaz diye düşünüyorum
-
550 kisiye bu şekilde uygulama yapılması zor gibi temel bilgisayar kullanimiyla ilgili test olması daha muhtemel gibi geliyor
-
@dilaram uygulama olursa herkesle pc de ilgilenemez ama testi bilemem tbi sizden farklı da olabilir vhki:)
-
@sadikeser 550 yi 3 güne bölmüşler belki olbilir
-
@glc bence test mantıklı o kadar pc hazırlanıp kontrolü nasıl sağlanır bilemiyorum, bakılırsa pc ye bakılmalı, zaten genel kültür de sormuyorlarmış , ay kafamda kura kura bir hal oldum, ne olursa olsun artık :))))
-
Aynen:) acaba ne zaman aciklarlar fikri olan varmi
-
Arkdşlar 550 kişi sadece sözlü mülakat olsa ve herkes 10 dk olsa sadece 5500 dakka yapar bölü 60 90 saat eder oda olmadı 5 dk dursa millet 45 saat eder.yani elbette tek gun olmayack bu illaki bir mülakat sınav olacagı anlamına gelmıyor.4001 kadrosu oldugundan sadece sohbet ve genelkultur tarzında sorular olacktr.daha oncekı içişleri bakanlıgı nufus alımında da bunları yasadık .Genel kultur olacaktır.Hızmetlı gorevıne gıren arkdslar elbette olmadı der.Hızmetlı gorevı ıcın sızce genelkultur sormaları mantıklı mı.Mühendıslere zaten meslekı sınav var.vhki ve uzman kadroları ozellıkle genel kultur olacaktır
-
@onurrr dediğiniz gibi olursa liyakat ilkesi göz ardı edilmiş olur kurum imajini zedelememek için illaki sınav olur bence belki test belki uygulama
-
Sadi hocam liyakat zaten yerler altında ben nüfusın en son alımına katıldım sadece kendımi tanıttım ve sıvas kongresını sordular.elendim ve başvurdugum il için 4.sırada cagırılmş iken.12 kişi alan il de elendım.nüfusta içişleri bakanlıgına baglı.
-
@onurrr haklisiniz hocamda ben artik ümitliyim işler değişti artık bence fetö olaylarından sonra artik daha titiz davranacaklardır en azından bu şekilde olmasını ümit ediyorum:)
-
Uzman 3 ten girecek var mı arkdaşlar.önemli :))
-
@onurrr beni biliyorsun
-
Aynen seni biliyorum zaten sana söyledim ne çıkacagını :))) başka varsa da yardımcı olayım diye yazdım :)))))Sevaptır
-
@onurrr büyük sevap hem de
-
Arkadaslar ben sonuçlar açıklandığı gün baktığımda açıklama kısmında edevlet belgeleri ile ilgili madde yoktu. Şimdi arkadaşlar var deyince tekrar baktım ve yeni bir madde eklendiğini gördüm. Madde şöyle :
j. Askerlik Durum Belgesi hariç (Askerlik Durum Belgesi Askerlik şubelerinden alınacaktır.) EDevletten alınan belgeler geçerli sayılacaktır.
Yani bu j maddesini sonradan eklediklerine göre edevletten belgeler kabul edilir. Ebru arkadaşımız da onaylamıştı zaten
-
@the_arga_ aynen hocam 2 kez mulakata girmis biri olarak hicbir sekilde sorun cikmamisti zaten belirttim daha oncede.
-
Astidan ne kadar sürüyor arkadaşlar şehir dışından gelecegjm..incek dolmuşuna biniyoruz demi