Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu hocam sorular neydi genel kültür mu
-
arkadaşlar güvenlik soruşturması formunda ölen kardeşlere ait bilgileride mi yazıcaz.Siz nasıl yaptınız
-
@ghajini Allah rahmet eylesin, böyle bir durumda hayattaki kardeşlerin yazılacağı kanaatindeyim.
-
@gulllll alanla ilgili sorular geldi hocam hic soru sorulmayada biliyor. Genel kultur duymadim hocam muhendis 5 e sorulmadi. Ama sorulmayacagi anlamina gelmez tabi.
-
Ben diplomamı onaylatmadım acaba şart mı fotokobisini ve aslını götürüp onaylatmayacak mıydık lütfen bilen biri cevap yazsın
-
@er-tuğrul hocam onaylatmanız gerekiyordu olmaz
-
@onurrr iyi de kardeşim resmi belge fotokobisini bakıp gerçek olduğunu anlamaz mı tüm kurumlar . Siz girdiniz mi sıkıntı yaşayan oldu mu
-
@onurrr bİr de benim soy ismim değişti parantez içinde belirteceğim kardeşlerinkini de belirtmelimiyim acaba:?
-
@er-tuğrul ben de senin gibi yaptim hocam sorun olmadi
-
@ebruuu Diplomayı mı benim gibi yaptınız hocam?
-
Bugun mulakata girenler nasildi uzman 1 olanlar ozellikle komisyon nasildi size karsi hangi soru cikti size zorlandiniz mi?
-
Bu aday bilgi formunda parantez içindeki yere vhki olarak 55 yazacgz dimi
-
@snm, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Mülakata puan sırasıyla falan mı alıyolar acaba bi bilgisi olan var mı?
Hayır ben bizzat sordum gorevli personele listenin en basindakinin kpss puanini sordu benimkinden düşüktü
-
@halimatakk 55 alınacak kişi sayısı onu yazmayacaksiniz. Sadece VHKI yazacaksınız
-
Arkadaşlar belge inceleme de çok yardımcı oldular dosyalarında hata olanlara yardımcı olmaya çalıştılar. Katılım çok azdı çağırılan adayların yüzde ellisi geldi. Meslek bilgisi sınavı ve mülakat yapıldı mülakatta kendinizi tanıtın tarzı sorular geldi herkes en fazla 5 dakika içeride kaldı .
Daha öncede giren adaylar sonuçlar ne kadar zamanda belli olmuştu bilginiz var mı? -
@reyhanqw tam hatirlamiyorum hocam ama 2 haftada falan aciklanmisti sanirim
-
@reyhanqw hocam geçmiş olsun darısı başımıza inş :)) sizin uzman1 miydi ?
-
-
@reyhanqw insaAllah hocam. Sizin tecrubeniz var miydi ya da konismalar nasil gecti aranizda bilgi verir misiniz hocam. Bana teknik soru sorulmadi diye olumsuz dusunmeye basladim
-
Merhaba arkadaşlar bugünkü sınava giren hiç yok mu acaba mülakat ve yazılı sunanda tam olarak nasıl sorular oldu biraz yardımcı olursanız sevinirim.