Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@kyhn tesekkurler
-
@vhkici Jandarmada çalışan bir arkadaşa sordum onlar vhki alımlarında word den yazı yazdırıyorlarmış sonra mülakat yaptırıyorlarmış ancak bu arkadaş Ankara dışında bir ilde çalışıyor
-
Uzman 1 ler nasıldı mülakatlar iniş
-
-
merhaba , başka bir forumda mülakatta inkılap tarihinden bir kaç soru sordular yazdı bir arkadaş, hangi birimden mülakata girdiğini yazmamış ama alanı yokmuş,
bilgilendirmek istedim -
Arkadaşlar güvenlik sorusturmasın da kardeş yazarken orda telefon numarası istenmemiş yazmamıza gerek varmı bide aday bilgi formunu bilgisayar ortamında mı doldurdunuz yardımcı olursanız cok sevınırım ben vhkiden mulakata gircem 12 ocakta
-
@haticey, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@vhkici Jandarmada çalışan bir arkadaşa sordum onlar vhki alımlarında word den yazı yazdırıyorlarmış sonra mülakat yaptırıyorlarmış ancak bu arkadaş Ankara dışında bir ilde çalışıyor
Ben bize yani vhki için uygulamalı sınav olacağını düşünmüyorum çünkü kalabalık olacağız. 550yi 3 güne yaymışlar. Günde 180 kişi olur bu. 5 dakika mülakat olsa 900dk olur yani 15 saat. Sabah 8.30da başlayacak gece 23.30da biter bu hesaba göre :))
Kısacası uygulama sınavı olmadan dahi süre yetmiyo. Mülakat 2 3 dk olur -
@nida1993 telefon numarası istenmemiş dediğin gibi. İstenmeyen birşeyi de yazmana gerek yok aday bilgi formunun elle yada bilgisayarda yazılması farketmiyormuş dedi burada arkadaşlar. Ben bilgisayarda yazdım
-
@the_arga_
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için -
@esra42 hocam ben heyecanlandimm ama kardi tarafa hissettirdim mi bilmiyorum guleryuzlu davrandim konusurken titrememeye calistim sesimi duyamadim ama cunku sert duruyorlardi cok ciddiydi ortam sorulari acikladim kendimden bahsettim.Sizin nasildi sorular falan. Farkli birsey soruldu mu
-
@esrateacher geçmiş olsun hocam ne sordular size bir de uygulamalı mülakat yaptılar mı ?
-
@dilaram uygulama sinavi yapilmadi bize sorular alanimdandi.
-
Çok şükür bitti mülakat
-
@emre23, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Çok şükür bitti mülakat
Evet Emre hocam sendeyiz hangi ünvandan girdin? Uygulama sınavı oldu mu? Mülakat nasıl geçti? Ortam nasıldı? Bizi bilgilendirirsen seviniriz
-
@esrateacher teşekkür ederim
-
@emre23 geçmiş olsun :)) uygulama sınavı yaptılar mı? mülakat genel olarak nasıl geçti ?
-
@emre23 Hocam nasıl geçti bilgi verebilir misiniz? uygulama sınavı mı yazılı sınav mı, mülakatta neler sordular anlatırmısınız
-
@dilaram paylaştığınız için teşekkürler
-
@esrateacher hocam bende mülakat da çok heyecanlandım ve hissettirdim galiba 2 soru sordular biraz konusturdular öyle çıktım size neler sordular ve hangi komisyonda girdiniz eğitim bilimleri sorusu var miydi
-
@esra42 size ne sordular peki hocam bilgi verirmisiniz