Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@onurrr Ben varım yardımcı olabilir misin
-
Uzman2 kimse yok mu hala ??
-
@onurrr bende varım hocam yardımcı olursanız sevinirim
-
Arkadaşlar, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu'nda 1. Adı, Soyadı (*) kısmında yıldızlı alanda şu ifade var.
- Adı Soyadı: Adınızı, varsa ikinci adınızı ve soyadınızı kısaltma yapmadan okunaklı olarak yazınız. Mahkeme kararı ile soyadınızı değiştirdiyseniz önceki soyadınızı şimdiki soyadınızdan sonra parantez içinde yazınız. Örnek: MEHMET ALİ YILMAZ (DAĞLI)
Şimdi evli olan kadınlar için bu alanda örneğin Hilal Akyurt (Korkmaz) yazarsak yani evlenmeden önceki soyadını yazarsak talimatın 1. maddesine uymuyor. Çünkü mahkeme kararı ile değişmedi soyadı. Doğal olarak Hilal Akyurt mu yazalım sadece?
Yardımlarınız için teşekkürler.
-
@garipkimyager mahkeme kararı ile diyor sizinki evlilikten kaynaklı değişme olduğu için ne ise onu yazın. Hilal akyurt şeklinde. Baba, anne adı soyadi bilgilerinizde zaten soyadları yazıyor. Eş bilginiz bölümüde var.
-
@kyhn teşekkür ediyorum cevabınız için.
Mülakatlara giriş saat 8.30 da ama mülakatını tamamlayan aday dışarı çıkabiliyor mu bir bilginiz var mı?
Uzman (3) mülakatında sizce ne sorulacak? Alan yok sonuçta.
-
@garipkimyager Ebru Hanım yazmıştı geçenlerde. 14:30 gibi bitmiş ve ayrılmış oradan, anladığım kadarıyla.
-
@garipkimyager hocam 8.30 da kuruma giris yaptik telefon vs. Biraktik oraya. Sonra servisle sinav yapilacak olan binaya goturuyorlar. Orda biraz bekliyorsununz evrak falan kontrol ediyorlar sonra varsa eger sinav oluyorsunuz yoksa mulakata aliyorlar. Mulakattan sonra bekletmiyorlar orada hocam. Sonra asagida servise binip ilk grldigin binaya goturuyorlar . Bu sekilde hocam. Isi biten gidiyor yani. Bizim 38 kisi oldugu icin biraz cabuk bitti isimiz ve puaniniz yuksekse daha cabuk da bitebilir
-
Bayan arkadaslar pantolon mu etek.mi tercih ediliyor genel izlenim.nedir siz ne yapacaksıniz?:)
-
Selam arkadaşlar.. Bu Uzman (3) hakkında net bilgisi olan var mı? Akademik personel olarakmı görevliler?Bi bilen yok araştırdım o kadar 4836 ya bağlanmak imkansız zaten oradan da bişey öğrenemedik :))
-
@esrateacher pantolon giyiyorlar hocam
-
Merhaba arkadaşlar, Güvenlik soruşturması belgesinde 3 isim istiyorlar, siz üçünüde doldurabildiniz mi?
-
@dilaram yazdığımız üç kişiyi aramiyorlarmis öğrendiğim kadarıyla onları da soruşturma kapsamında degerlendiriyorlarmis. Bir tane yakın kız arkadaşımı yazdım iki kişide işlerinden yazdım ben.
-
@kyhn işyerinden*
-
@kyhn teşekkür ederim
-
@dilaram temiz gördüğünüz bağlantısı olmayan (malum olaylarla) birilerini yazın sizde
-
@kyhn öyle yapacağım
-
Yok mu bilgisi olan arkadaşlar..
-
@onurrr ben de uzman3 ten gireceğim. Yardımcı olursanız sevinirim:)
-
@onurrr hocam ben de varım yardımınızı bekleriz sevaba ortak olalım