Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu hocam sizinde vaktinizi alıyorum ama sınavdan sonra mülakatta neler soruluyor, sınavı yapan adama tekrar alanla ilgili sorular sormuyorlardır umarım
-
@b-a-f yok hocam estagfirullah. diger kurumlara gore daha rahat ama mulakati . Tecruben varsa ne yaptin diye soruyor. Bunu yapabilir misin peki diye sorular geliyor. Tecruben yoksa da okulda ne ogrendin falan benim duyduklarim bunlar. baska girenlere sormakta fayda var onlara bilgi sormuslar mi bilmiyorum.
-
merhaba arkadaşlar bende uzman3 kadrosuna basvurdum mülakata çağrldım. yazılı sınavda ne sorabilirler fikri olan paylassın lütfen.
-
Aynı bölüm için başvuranların hep aynı günmü mülakatları acaba?
Vkhi benim 11inde -
@snm, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Aynı bölüm için başvuranların hep aynı günmü mülakatları acaba?
Vkhi benim 11indeBenim de 11'inde evet. Ben birşey sormak istiyorum. Bilgisayar İşletmeni Sertifikasının aslını mı koyuyoruz fotokopisini mi? Belgeleri geri vermeyeceklerine göre aslını vermek mantıksız geliyo bana. Herhangi bir ibare de yok sertifikalar için. Sadece transkript için fotokopi olmasın yazıyo. Buradan hareketle sertifikanın fotokopisi olabilir diye düşünüyorum. Sizin ya da diğer arkadaşların bir bilginiz ya da fikriniz var mı?
-
@letisya merhaba , bende uzman (3) için çağrıldım, mülakat tarihim 10 ocak , kurumu arıyorum açan olmadı malesef belirsizlik içindeyim, yazılı sınav olur mu onu da bilemiyorum.
-
@the_arga_ hiç bilmiyorum ama aslı gibidir falan geçerli olsa iyi olurdu
Ben transkriptin orjinalini götürcem mecburen allahtan elimde iki tane vardı -
3-4 ocak gibi sınava gircek arkadaşlar varsa forumda sınavdan çıkınca kısa bi bilgilendirme yapsalar bize çok sevaba girerler
-
@snm, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
3-4 ocak gibi sınava gircek arkadaşlar varsa forumda sınavdan çıkınca kısa bi bilgilendirme yapsalar bize çok sevaba girerler
@dilaram ve @letisya isimli arkadaşlar bize yardımcı olabilir. Zira uzman3 ve vhki için aranan nitelikler aynı. Uygulamalı bir sınav olacağını sanmıyorum. Olursa da word yada excel kullanımı ile ilgili basit bir şeyler olur. Mülakat için de dediğim gibi bu arkadaşlar 10'unda girecekmiş. Bizim 11'inde. Çıktıklarında müsait olup buraya yazarlarsa bizi çok mutlu ederler. Yardımcı olur musunuz @dilaram ve @letisya ?
-
@esra42 hocam hiçbir bilgi yok ne iş yapar onu da bilmiyoruz. Transcript istemiyor değil mi Uzman(1) için ? yazmıyor ama yine de arayıp sorayım dedim kurumu telefonu açan yok
-
uzman (3) için bilgisayar işletmeni sertifikası yoksa transkript isteniyor malesef elimde bir tane var ve okulum şehir dışında , onu aslı gibidir diye onaylatabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
-
@dilaram olur bence hocam. Ama sen renkli fotokopi cektir onu dosyaya koy. Orda kontrol ediyorlar zaten . Bu olmaz derlerse Aslini goster. Kabul edilir diye dusunuyorum. Eger ahmet yesevi universitesi mexunuysan da e devletten alinabiliyormus transkript .
-
@dilaram bulunduğunuz ildeki üniversiteye gidip atıyorum iibf mezunuysanız ordada iibf fakültesine gidip ücretsiz aslı gibidir yaptırabiliyosunuz ben öyle yaptırmıştım ama kabul edilirmi bilmiyorum ikiside yanınızda bulunsun bencede
-
@ebruuu teşekkür ederim Ne olur ne olmaz diye arkadaşımdan istedim kargoyla göndercek artık. Belli olmaz belki büyük sıkıntı çıkarır bana.
-
@snm Teşekkür ederim Panik oldum bir an hiç riske girmeyim dedim arkadaştan istedim kargoyla gönderecek
-
@dilaram garantiye almakta fayda var tabi hocam
-
@ebruuu kesinlikle :))
-
@mhmt38 istemiyor hocam herhalde bir bilgi yok yinede yanımıza almakta fayda var
-
@esra42 haklısınız hocam başarılar
-
arkadaslar bir sorum olacak sinavda mulakaatta basarili olanlar hastaneye memur olur raporuna gidecek kolumda iki adet dovme var memur olmaya engel olurmu asker olmaya engel uzman astsubay felan tmam memur olmayada engel mi teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim