Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@fe-sn-cu bilmiyorum kardeşim insallah sizin dediğiniz gibi olur. Olursa çok iyi bence yeni başlayan biri için.
-
@kyhn hatta benim yanımda sordu ben şahidim umarım biz maaş hususunu düşünenler bizzat atanarak ne kadar olduğunu da görürürüz
-
@er-tuğrul âmin inşallah
-
@kyhn genel olarak fena degildi.. Alameti farika diye bisi sordular
-
Vhki lerin lojman hakkı oluyor mu acaba? Bı de OYAK ne oluyor? Ne gibi faydaları var?
-
@mh0182 nasıl geçti hocam vhki mülakatı hangi konisyondaydiniz sorulara cevap verebildiniz mi
-
Vhki mulakatlatiniz nasıl geçti arkadaşlar sizce neye dikkat ediliyor ?
-
@calii çok şükür iyiydi, soruları cevapladım, hayırlısı olsun inşallah
-
@mh0182 hangi komisyondu hocam tutumları nasıldı ben soruları cvplayamadim ne denli önemli bilmiyorum
-
@calii 2. Komisyon, nasip belli olmaz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
-
Bir haftayı geride bıraktık. Sanırım bir haftaya kadar mülakat sonuçları açıklanır arkadaşlar
-
Beklemek kadar sıkıntılı bir şey daha yok
-
Gel tezkere gel. ..
-
@kanlıada4646, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Bir haftayı geride bıraktık. Sanırım bir haftaya kadar mülakat sonuçları açıklanır arkadaşlar
Güvenlik soruşturması yapılmadan mı açıklanacakmış ben sonra diye biliyorum
-
@nida1993 ilân açıklamasından anladığım kadarıyla 2 hafta içinde (tahmini) mülakat sonuçları açıklanacak akabinde kazanan kişilerden sağlık raporu istenecek ve güvenlik Soruşturması olumlu olanlara göreve başlama tebligati gönderilecektir diyor. Bu süreç de 2 3 ayı bulur diyorlar
-
@kanlıada4646 anladım teşekkür ederim açıklanması daha iyi olur tabi bizim için
-
@nida1993 yani en geç bir ay içinde mülakat sonuçları açıklanır diye tahmin ediyorum. Akabinde sağlık raporlarını teslim eder kazanan asıl ve yedek adaylar. Soruşturma süreciyle beraber nisan Mayıs ayını bulur diye tahmin ediyorum
-
@kanlıada4646 süreç çok uzun herşekilde kazansak bile güvenlik soruşturması aşaması çok sıkıntılı öyle bir anlatılıyorki soruşturma 2 ay uyku yok
-
@nida1993 hocam bence bu kadar sıkıntı etmeyin soruşturmayı. Kendinizden eminseniz gerisi teferruat.
-
@kanlıada4646 neye bakarlar sizce.. Yani soruşturmanin belli kriterleri var mı