Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@gfbserkangfb tayin hakki da yok galiba gorev yeri kalici olarak Ankara bu durum kötü bir de.
-
Tayin hakkı neden olmasın ki 657 değil mi sonuçta ? Nasıl bir yere başvurduysak hiçbir yerde net bilgi yok bir başka forumda 3 haftalık sivil uzman memur 2980 lira yazmış maaşa. Belediyede çalışan düz memur bile daha fazla alıyor bu rakamdan. Tamam merkez uzman kadar olmasını beklemiyorum ama bu kadar düşük olması garip geliyor.
Okuyan arkadaşlar belki kanaatsizlikle suçlayabilirler ama insan çalışacağı şartları da merak etmiyor değil. Oldu da mülakatı geçtik diyelim karşımızda kocaman bir ? Var şuan.
Akademi çok uzak, servis var mı ?
Maaşı ne kadar ?
Yemek sanırım cepten vs vs -
Es saglik durumundan falan tayin var diye okumustum bi yerde
-
Bugün sahil güvenlik akademisini defalarca aradım açan olmadı ulaşabilen varmı aranızda?
-
@ebruuu bana da rayin hakki yok denilmisti eger varsa cok iyi, @gfbserkangfb msb ye atanan abim kalici olarak Ankara da olacak mesela tayin hakki yokmus gorev yeri Bakanlik oldugu icin her devlet memuru ayni olmuyor demek ki.
-
@arslan ben de bugun aradim ulasilmiyor mesgul hep.
-
@esrateacher hocam tayin hakkı var diye biliyorum. Lakin 4 yıl atandigin yerde mecburi hizmet durumu var. Ancak eş durumdan yer değişikliği durumu da söz konusu olabiliyor
-
Tayin neyse de maaş,servis ve çalışma şartları ile ilgli bilgi alabilseydik iyidi. Facebook gruplarından mesaj attım birkaç kişiye. Cevap gelirse buraya da yazarım
-
@kanlıada4646 bazen bunlari sorguluyorum ama alinacak miyim ki acaba diyorum bosuna mi dusunuyorum diyorum:))
-
Arkadaslar maasi bence sorun yapmayin ne kadar alirsaniz alin gecinirsiniz yani. Hele biz bi alinalim hayirlisiyla
-
@esrateacher hocam kismetinizde kaderinizde ne yazılmışsa onu yaşarsınız. Bu hepimiz için böyle. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah devletimize milletimize zeval vermesin.
-
Söz konusu vatansa gerisi teferruattir
-
@ebruuu aynen bunlar kazandıktan sonra düşünülecek şeyler. Ama şunu da düşünmek gerek, atıyorum birisi kendi ilinde 2600-2700 e çalışıyor. Uzman memur olmak için bu kadroyu tercih etmiş. Maaş yazılan rakamlar ise kalkıp buraya gelmesi pek mantıklı değil.
Ben ankarada yaşıyor olmama rağmen merak ediyorum. İnşallah kazanırız da o zaman daha detaylı sorgularız. Bugün de ben akademiye ulaşmaya çalışacağım. Umarım telefon bip bipi yerine güzel haberler alırız
-
Jsga telefonla ulaşabilen var mı arkadaşlar?
-
Bu formda başka başlık altında eğitim uzmanı maaşına birisi 3150 demiş ne kadar dgru bilemem tabi
-
@cici Arkadaşlar biz mulakata girdiğimizde uzman memurun maaşını sormuştuk vazifeli sivil memur 3600 demişti uzman kadroları 3600 ise diğer vhki hizmetliler vs. 3000 civarı alır galiba.
-
@er-tuğrul, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@cici Arkadaşlar biz mulakata girdiğimizde uzman memurun maaşını sormuştuk vazifeli sivil memur 3600 demişti uzman kadroları 3600 ise diğer vhki hizmetliler vs. 3000 civarı alır galiba.
Mülakatta neler sormuşlardı acaba hocam...?
-
@figo102009 teknik ve mesleki birkaç soru
-
@er-tuğrul geçen sene yapılan bi yorumdu benim sorduğum acaba ne zaman açıklanır ki hiçbir bilgi yok
-
@cici iki uc haftadan aciklanmiz galiba son alimda