Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@kyhn hocam siz bu işleri iyi biliyosunuz anlaşılan:) sizede sorayım tam emin olmak istiyorum ben elektrik elektronik mühendisiyim vhki kadrosuna başvurdum msbnin elektrik elektronik mühendisi alımın ada ön kayıt yaptım 22 şubattan sonra açıklanacak(mülakat) buranın genel başvuru şartlarında herhangi biryerde 657 ye bağlı çalışmamak yazıyo bundan dolayı eğer vhki olursa ben başvuru yapamazmiyim
-
@sadikeser söyle söyleyeyim şimdi memur olduğunuz zaman ya 657 sinizdir ya degilsinizdir. Msb nin ilaninda da 657 ye bagli calisiyor olmamak diyor. Jgk nin neye bağlı çalıştığını bilmiyorum sadece ayrı bir düzenleme olduğunu anladım okuduklarımdan. O yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama 657 olarak atama yapmazsa jgk; msb ye başvurabilirsiniz. Mesela BBDK alım yapmıştı birkaç ay önce belki görmüşsünüzdür onda diyordu ki herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda çalışıyor olmamak. Ben ona başvuru yapamadım dogal olarak çünkü kamu kurumundayim. Egerki msb deki şartı koymuş olsaydı basvururdum. 657 değilim çünkü. 399 um. Kamu kurumunda çalışıyor olmam ilgilendirmez.
-
@kyhn hocam çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu
-
@sadikeser ne demek hocam :)) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bi atanalimda o zaman yine konuşuruz. Neymis ne değilmiş öğreniriz. Bende basvuracagim msb na :))
-
@kyhn İnşallah hocam msb iyidir
-
Arkadaşlar ben bir konuyu anlamadım. Diyelim ki 15 ocakta jandarma bizim sonuçlarımızı açıkladı ve kazanmış olayım. Sonuç açıklandıktan sonra atanmış sayılıyor muyuz? Bana göre atanmış sayılmayız daha sağlık raporu güv.soruşturmaları var. Özetle 15 ocakta jandarma sonuçları açıkladıktan sonra msbye başvuramaz mıyız? Sonuçta kimsenin hakkına da girmiş olmuyoruz. ikisinde de kazansak birine gitmesek yedeklere geçer, seçim yapma şansımız olur.
-
@reyhanqw aynen hocam oyle oluyor. Asilde olsak bile ise baslamamis oluyoruz bundan dolayi msb nin sinavina girmede sakinca gormuyorum.
-
merhaba iyi günler arkadaşlar. uzman9 dan sınava girdim fakat ilan ilk çıktığından beri kurum maaşları ile igili tek bir bilgiye ulaşamadım. oldu da kazandık diyelim, yeni başlayan bir uzman ne kadar alıyor ? önceki hizmetlerimiz kademe olarak sayılıyor mu ? kazananlar akademide mi çalışacak , jandarmada mı yoksa sahil güvenlikte mi
Bilgisi olan arkadaşlar bizleri aydınlatırlarsa seviniriz.
-
@reyhanqw isterseniz asil olsaniz bile gitmezsiniz. Asil olduktan sonra atama icn ayrica belge isteniyor bildirirseniz gitmeyceginizi yedeklere gecilir.gitmeyen oldugu icin yedeklere hak verilmis.Baslamadkca 657 olmuyorsunuz.
-
Arkadaslar jndarma sahil guv.nosu ve dahili numrasini nerden bulabilirim sitesindekine ulasamiyorum dahili numarasi vardi biri yazmisti.
-
Oraya ulasamiyorum sizden fikir aliyim arkdaslar oncki isyerimden isten cikis tarihini 9.ay yazacagima 10.ay yzmism sgk dokumunden fark ettim yanlis yazdigimi, ne ypbilirim soramiyorum da.1.5 ay calismistim, yaniltma olarak gorulur mu yapilcak bisey var mi sizce?:(
-
Arkadaslar oraya ulasamiyorum size sorayim ben formda onceki calistigim isten cikis tarihimi ynlis yazmisim 9.ay yazacgima 10.ay yazmisim ne yapabilirim ulasamiyorum ki sorayim yaniltma olur mu yapabilecegim bir sey var mi:(
-
@esrateacher hocam bence o formlar göstrmelik ya sorusturmayı kabul ettiğimize dairdir bence sistem üzerinden bizi arastırıp olur ya da olmaz diyceklerdir bu benım fikrim tabi emin değilim
-
@esrateacher bir sey olmaz hocam takma kafana
-
-
@esrateacher yok yok yeri geliyor cok resmi işlerde bile hata yapaniliblyrz tolere edilyr hocam tc niz doğruysa gerisini takmayın
-
@gfbserkangfb uzman9 kadrosu tablo -2 de yer alıyor. Bu demek ki Jandarma ve Sahil Güv. Akademisi Bask. da calisacaksiniz. Kamu kurumunda olan önceki hizmetler sayılır boşa gitmez. Ama ne şartta olur bilmiyorum da 2016 başında alınan 1 derece kesin sayılacak. Yani 8/1 garanti. Maaşlar da şuan 3200 civarıymış. Tabi çalışması olanlar için biraz farklı hesaplanır yeni girenlere göre farkeder.
-
@kyhn kadroda ths yani teknik hizmet sınıfı uzman yazıyor, 3200 düşük bir rakam gibi geldi. Normal memurlar 2900 alıyordur son zam ile. Yer olarak Akademi ise gercekten sıkıntı, iş.yeri dağın başında hakkımızda hayırlısı olsun, 2 kişinin mülakata gelmemesinin sebebi belli.oldu.
-
3200 az geldi bana acikcasi. Daha yuksektir hocam. Icislerine bagli yerlerin maaslari iyi olmasi lazim
-
@gfbserkangfb tek duyabildigimiz maaş bu, çok bilgi yok zaten. Teknik kadronun maaşı her zaman farkeder ama kimse bilmiyor jgk da ne kadar.