Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@kanlıada4646 guv.sorustumasi da oldu onlar da 2 3 ayi buldu.
-
@esrateacher teşekkür ederim hocam. Çok sağolun
-
Mülakatlar da soruları bilemedikce modunda düşmesi buna bağlı mahcup olmak kötü bişey mi :):):) ben bayağı bayağı mahcup oldum ezik durdumda :D:D
-
@keynezyenciii hah
-
Arkadaslar calistigimiz ya da onceden calistigimiz yerler araniyor mu tel no istemediler ama yoksa acik adres istemislerdi oraya gidip kontrol mu ediliyor,bilginiz var mi?
-
@esrateacher o mümkün değil 81 tane il var
-
@snm her ilde askeriye var
-
@keynezyenciii bulundgumuz yerdeki polisler gidip yapiyor diye biliyorum evlere geliyorlar mesela kurmlara da gidebilirler dedim ama cok zaman alir onlar icin.
-
@esrateacher yok hocam kardeşimi nerelerden araştırmış polisler köyümüze gidip insanlara kadar sormuşlar o derece :):):)
-
Hocam eğer bu iş olursa biz 657 ye tabi oluyormuyuz yoksa sözleşmeli olduğu için olmuyormuyuz bilgisi olan cevap verebilirmi
-
@sadikeser devlet memurlari 657 ye tabi oldugu icin biz de olacagiz:) ayrica sozlesmeliler de devlet memurudur sadece kadrolu degiller
-
@esrateacher teşekkkür ederim hocam o zaman burası olursa msbnin memur alımına basvuramiyacaz öylemi
-
@sadikeser evet oyle olmasi gerekiyor.
-
Alım kadrolu değil mi? Sözleşmeli olduğuna dair bir ibare var mıydı ben göremediğim için kadroludur diye düşünmüştüm.
-
@zncr kadrolu hocam
-
@zncr yani ben de kadrolu biliyorum da sozlesmeli diyen de var
-
@esrateacher benim mülakat berbat geçmişti uzulurken birisi amaaann sözleşmeli alım ne üzülüyorsun demişti oradaki memurda olur mu direk 657 ile başlayacak kazanan dedi
-
Kadrolu alim diye biliyorum ben de
-
Teşekkürler arkadaşlar
-
@sadikeser sözleşmeli değil diye biliyorum ayrı bir düzenlemesi var ama sözleşmeli kapsamında değil. Ayrıca sözleşmeli olduğunuz zaman tutup sizi rastgele işleme tabi tutmazlar. Sözleşmeli atamalarda sözleşmeli kanunun yetmediği yerde 657 devreye girer. Mesela 399 sayılı KHK ile KİT kurumunda çalışan biri sözleşmeli memurdur. 399 a bağlıdır fakat 657 yede tabidir aynı zamanda.