Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@nida1993 öyle de hocam ben dilekçeyi yazamadım oradan puan alamadım mülakatta da birşey bilemedim beni alması için hiç bir neden yok yazabilen soruları cevaplayan insanları almalılar ki öyle yaparlar hak da bunu gerektirir ben kendime kızıyorum yoksa çok güzel bir ortamdi gerçekten girdiğim hicbiyeri bu kadar istemedim
-
@keynezyenciii ben yapamadim diyip mulakat gecenler biliyorum.cok iyi gecip kalan da.Mulakat bu bilemiyoruz kim ne olur.
-
@keynezyenciii hic belli olmuyor hocam moralini bozma. Hakkinda hayirlisi olsun
-
@esrateacher Allah razı olsun hocam o kadar düştüm ki mülakatta bana üzüldüler resmen komisyon bilemedik sürün dibine girdim her soruya bilmiyorum bilmiyorum rahat ol moralini bozma dedi komisyon başkanı başımı önden kaldiramadim utandım hiç bu kadar soruyu bilemedigim mülakat olmamıştı yerin dibine girdim girdim ciktim
-
@ebruuu Allah razı olsun ebru çok yardım ettin sende hakkını helal et
-
@keynezyenciii helal olsun hocam ne demek. InsaAllah hepimiz emegimizin karsiligini alacagiz hic suphen olmasin. Ben de bekliyorum sizin gibi. Duamizi tam tutalim.
-
Hangi branşta girmiştiniz sınava?
-
@er-tuğrul vhki
-
@keynezyenciii Hocam hakkınızda hayırlısı olsun hiç moralinizi bozmayın,
-
@dilaram hiç bir soruyu bilemeyen benden başka yoktur içerde okadar caresizdim ki özgüven bitmişti Allah im mucize olsun da çıkayım şuradan artık dedim çok üzüldüm ama gerçekten isterdim tsk da çalışmayı kısmet değilmiş
-
@keynezyenciii buradaki hatta girenlerin cogu heyecan yasamistir bildigini unutmustur butunuyle kendimizi gosteremedik, ben sizinle ayni branstan girmedim ama heimi heyecanliydik.
-
@esrateacher bir ara okadar kötü oldum ki komisyon başkanı güldü bi sakinles kız bir panikleme dedi :D:)
-
@keynezyenciii hiç öyle düşünme özgüvenini kıracak bişi yok , bir kaç arkadaşla muhabbet ettim onlarda bilememişler, bu biraz şans işi,
-
@keynezyenciii hayırlısı olsun belli olmaz ben de soruları bildim ama ben de heyecan belirtisi çoktu. Nasip gerisi insaallah olur
-
@dilaram ben de mükemmeliyetçi olma özelliği var bir şeyi bilemeyince herşey bitti deyip modum anında düşüyor ve panik oluyorum sinavlardada böyle oluyor biraz ters gidince tüm sınavı etkiliyor .. neyse kismetten öteye köy yok
-
@er-tuğrul heyecan bende de fazlaydı heyecan değilde aslında bilememenin verdiği eksiklikleri konuşmayı unutmuştum :):) inşallah kazanırsınız hocam
-
@keynezyenciii hakkımızda hayırlısı, bu olmazsa da başkası olur içini ferah tut sen
-
@keynezyenciii sorulari bilmek degil de nasil cevapladigin rahatlik durusun onemliymis bilmedigini nasil gecistirdigin abim mulakatta soruyu bilemedi ama atandi.
-
@esrateacher çok rahat olduğum sıfır heyecanla her soruyu bildiğim çıkarken hayırlı olsun denen mülakatta elenmistim arkadaşım heyecandan kalemleri falan düşürmüştü mülakatta o asıldı üstelik yüz tam puan :):) heyecana da bakilmiyor o anki ruh hali sanirim
-
@keynezyenciii hocam soyle düsun basarili oldugun ama alinmadigin kurumlar olmadi mi olmustur illaki degil mi? Sen elinden geleni yapmissin uzulme