Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
İyi kotu mülakatlar bitti ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan veya eski alımlar kaç gün sonra açıklanmış ti bilen varmı ?
-
@esrateacher hocam kpss ve mülakat in aritmetik ortalaması alınıp % 70 i değerlendirmeye alınıyor. Örneğin kpss puaniniz 75. Mülakat puaniniz 80. 75+80=155/2=77.5 dolayısıyla bu puan üzerinden sıralamaya giriyorsunuz diye biliyorum
-
@kanlıada4646 ben lisansustu alim selinde olur sandim. Kpss puanlari cok yakin herkesin virgulden sonrasi ve mulakat ayirt edici olacak belli ki.
-
Uzman2 mülakatı çok sert geçti.. gerçekten tamamiyle ciddi ve gergin bir ortam. gözünüzün içine bakan gülümseme belirtisi bile olmayan bir mülakatti. Iktisat alan soruları sordular pespese, vergiyle alakalı sordular, birkacta güncel, tarih sordular.. hepsini cevapladım ama sesim ince olduğu için iki kez uyardı duyamıyoruz diye :)) olmayacak sanırım... psikolojim bozuldu ayrıca hâlâ atamadım o anları..
-
@kyhn hangi komisyon hocam
-
@kyhn ben çok gergindim bilemedik ve gerildim sorular peşpeşe geldi bilemedim ağlama noktasindaydim artık başkan guleryuzluydu Allah ondan razı olsun ama tek soru bile bilemeyince insan çok kötü oluyor çıkışta gözlerim dolu doluydu
-
@kanlıada4646 Sonuc sayfasinda da bu sekilde yaziyor.
Uygulamalı Meslek Bilgisi Sınavı ve Mülakat Sınavı sonucunda (70) puanın altında alan adaylar başarısız sayılacak ve sıralamaya alınmayacaktır. -
@esrateacher hocam jsga mevzuat kısmını bir gözden geçirin lütfen. Sanırım daha aydınlatıcı bilgilere ulaşabilirsiniz
-
@keynezyenciii hatırlamıyorum hocam hangi komisyon olduğunu.. gerçekten kötüydü bence..
-
@esrateacher jsga mevzuat. Yönetmelik- temin merkezi felan yazıyor hocam 37. Ve 38. Maddeleri inceleyin
-
@keynezyenciii bende çok gergindim sesini duyamıyoruz dedi korktuğum buydu zaten yoksa bilgi ve anlatım olarak sorun yasamayacagimi biliyordum Allah böyle yaratmış beni napim ki istediğim kadar sesli konuşayım bu sefer bağırma şeklinde çıkıyor
-
@kanlıada4646 tamam tesekkurler:)
-
@kanlıada4646 ogrenci alimi icin yalniz o
-
@esrateacher söz konusu mevzuat olunca sivil alımları da aynı prosedür çerçevesinde değerlendiriyorlardir diye düşünüyorum hocam. Yanılıyor muyum?
-
@esrateacher ayrıca komisyon Üyelerinin kaç kişi ve kimlerden olusacagina dair bilgiler mevcut. Orada dikkat ettiyseniz sivil personel alımı yla ilgili net bir ibare yok hocam. Ayrıca araştırdım sivil memur alımı ile ilgili herhangi bir mevzuat (kanun- kanun hükmünde kararname yönetmelik) rastlamadım
-
@kanlıada4646 evet mevcut degil ama ogrenci alimlarinda sartlar farkli fiziksel durum da isin icine giriyor baska seyler de okudum. kurum sayfalarinda nasil personel alindigi yazmiyor genelde.mesela abimin milli s.bknligi aliminda sadece mulakta bkilmis kpss puani yuksek olanlarin kaldigi olmus.
-
@esrateacher anladım hocam. Hepimiz için Allah'tan hayırlısı olsun.
-
@esrateacher hocam ayrıca ben şunu da merak ettim. Mülakatlar ne kadar sürede açıklanır? Abinizin girmiş olduğu mülakat ne kadar sürede açıklandı mesela. Özel olmazsa
-
@kanlıada4646 en azından burdan yola çıkarak bir zaman dilimi belirleyebiliriz kafamizda
-
@esrateacher en azından burdan yola çıkarak bir zaman dilimi belirleyebiliriz kafamizda