Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@glc asil-yedek listeler açıklanıp soruşturmalar sonraya bırakılsa ne güzel olurdu
-
@dilaram zaten öyle oluyor diye biliyorum değil mi ki?
-
-
@the_arga_ öyle olursa listeyi belirlemek aylar sürmez, bir kaç haftaya öğreniriz
-
@glc emin değilim, nasıl bir sistem yürütürler bilemiyorum
-
@the_arga_ aynen hocam
-
İlan metninde faaliyet takvimindeki sıraya gore önce açıklanmasi gerek çünkü ondan sonra da sağlık raporu var
-
Bir sey olmaz hocam olmamali yani:) bir de mulakatin guzel gectigini nasil anliyorsunuz ben anlayamadim guzel mi kotu mu gectigini neye gore demeliyiz.
-
@esrateacher sordukları soruların büyük kısmına tatmin edici cevaplar vermişsindir, sohbet iyi geçmiştir bunlar mülakatın iyi geçtiğine dair görünen kısım. sonuç da buna göre şekillenir araya başka şeyler girmezse.
-
@fatihdor sohbet güzel geçip bütün soruları bildiğim mülakatlardan elendim bunda soruları bilemedim
-
@fatihdor tabi soyledikleriniz olsa da onlarda birakilan etki, bu isi yapabilir durusu vermek onemli gibi.
-
Şu anda ilbank'ın mülakatına giren arkadaşlarım var.Güvenlik soruşturmaları mülakattan sonra istendi.Güvenlik soruşturmalarından sonra listeler açıklanacakmış khk çıkmış bununla ilgili öyle diyorlardı.Ama tabi biz biraz fazla kalabalıktık baktığın zaman 2200 tane adam girdi sınava bilemedim ki bizde de öyle olur mu beklemekte zor baya.
-
@fe-sn-cu P sekilde olmasi guvenlik acisindan iyi olabilir ama sinava golge dusurur bence yedeklerle birlikte guvenlik sorusturmasi yapilir tabi inşaallah
-
@er-tuğrul arkadaşlar kpss puanı ile mülakat puanı toplanıp ortalaması mı alınacak yoksa sadece mülakat puanı mı başarı listesini belirleyecek ?
-
@er-tuğrul bizim sinav ve mulakat ortalamasi hocam
-
@ebruuu Tesekkur ederim siz gecen sene girmissiniz galiba o yuzden emin misiniz diye sormuyorum.
-
Uygulama ve mülakat ortalaması alınacaksa benim hiç şansım yok vhki de uygulamayi yapamadım çünkü
-
@calii uygulama degil kpss sinavi mulakat sinavi ortalamasi degil mi
-
@er-tuğrul bize uygulama oldu ebruu hocamda test sınavına girdi bu iki aşamanın ortalaması alınacak sanırım.
-
@calii u sinavi olmayanlarin direkt mulakat puani mi alinacak yani?