Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@kanlıada4646 benden önce davrandınız benzer şeyi yazdım
-
Burdan yola çıkarak yaklaşık bir tahminde bulunabiliriz. 20 aralık 1 ocak arası mülakat yapıldığını varsayarsak 22 ocakta da açıklandığına göre ortalama 20-25 günde açıkladılar sonuçları. Dolayısıyla bizim mülakatlar da 12 ocakta bittiğine göre 13 gün gibi bir süre geçti üstünden
-
Haftaya açıklanmasını merakla bekliyorum
-
Hemen hemen aynı olur hocam. Tabii bu benim kanaatim. Yani en geç iki hafta içinde açıklanır sonuçlar.
-
@kanlıada4646 bende böyle düşünüyorum
-
Bugün bile açıklanma ihtimali var
-
@arslan harika olur
-
@arslan inşallah hocam hayırlısı olsun hepimiz için. ..
-
İnşallah bi umut işte bugün için umutlanmamdaki sebep 3 ocakta Mülakata girdiğimde komisyonun kapısında bekleyen görevli 1-2 hafta içinde açıklanır demişti
-
@kanlıada4646 inşallah dediğiniz gibi olur ama onların rakamı 14 bizim 2200 kıyas ne kadar doğru olur sizce?
-
pardın onların 15 aday alınacakmış 8 katı 120 bizim 220 adam 10 katı 2200 bence umutlanmayalım haftaya diye açıklanırsa sürpriz olur ama.
-
Listedeki basvuru sonucunu kaldirmislar belki bugün aciklarlar
-
@ebruuu evet daha dün hatta sabah vardı galiba
-
@ebruuu jandarma böyle sonuç açıklayacağı zaman kaldırıyor mu biliyomusunuz ?
-
@ebruuu dün gece de duruyordu hocam bakmıştım ben,inşallah bugün açıklamasına işarettir.
-
@arslan bilmiyorum ki umut benimki olabilir ama
-
Hadi inşallah bakalım
-
@ebruuu herşeye umut bağlıyoruz inşallah tahminimiz çıkar:)
-
napacaksın hocam içimizde küçücük tülbent boncuğu kadar umut kırıntıları var zehirlenmeye bile yetmez baksan ama seni ayakta tutabiliyor işte...
-
@fe-sn-cu aynen mle hocam geç olsun ama olsun demek de lazım;)