Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@kanlıada4646 mantık doğru o zaman bizimkinin de aynı süre içinde açıklanması gerekir normal şartlarda.
-
@fe-sn-cu hakkımızda hayırlısı olsun hocam
-
@calii hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
-
Halen açıklanmadı mülakat sonuçları
-
@kanlıada4646 hafta sonu aciklanmaz hocam bekleme
-
@ebruuu haklısınız hocam. Pür dikkat kesildik sonuçlara. Işte bir umut bekliyoruz
-
vhki mülakatında bilgi işlem bilgisayar teknolojisi vs gibi yerlerde çalışıp çalışmadığım soruldu. bence bu işlerle ilgili geçmişi olanlar 1 adım önde
-
Yarın yeni bi haftaya giriyoruz inşallah hayırlı bi hafta olur
-
Hadi bakalım yeni bir hafta. .. inşallah bu hafta açıklanır sonuçlar
-
Ben sonuçların açıklanacağı bağlantıyı bulamıyorum link paylaşabilir misiniz
-
@letisya, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Ben sonuçların açıklanacağı bağlantıyı bulamıyorum link paylaşabilir misiniz
-
@ss-60 teşekkürler.
-
Bu hafta açıklanır mı ki? Açıklansa ki?
:)))) -
@dilaram aciklansa cok guzel olur kii :)) ben bu hafta bekliyorum, belgelerin alinip kontrol edildigi salonun girisinde 30 gun icinde aciklanacagi yaziyordu, 3. Haftaya girdik. En gec persembe cuma gibi aciklanir insallah, 30 gun diyip 30. Gun aciklama gibi bi sey yapmazlar umarim
-
@aslı1, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@dilaram aciklansa cok guzel olur kii :)) ben bu hafta bekliyorum, belgelerin alinip kontrol edildigi salonun girisinde 30 gun icinde aciklanacagi yaziyordu, 3. Haftaya girdik. En gec persembe cuma gibi aciklanir insallah, 30 gun diyip 30. Gun aciklama gibi bi sey yapmazlar umarim
30 gün içinde açıklanacağı yazısını kesin gördünüz mü ben dikkat etmemişim eğer gerçekten öyleyse çok iyi en azından en fazla iki hafta daha bekleyeceğiz demektir
-
@atanamiyorum evet kesin gordum kapidaki kagitta yaziliydi ancak dedikleri gibi olur mu ona emin degilim. Cunku biliyorsunuz ki 11 aralikta ilk basvuru sonucu aciklanacak yaziyordu ilanda, ama basvuru sonuclari 14 aralikta aciklandi. 30 gunde sarkma olur mu bilmiyorum ama kesin olarak kapidaki kagitta 30 gun yazdigini gordum. Umarim ilk aciklamadaki gibi gunlerde sarkma olmaz
-
@aslı1 Hiç fark etmedim bu yazıyı :))) o zaman 2 hafta daha bekleyeceğiz gibi hayırlısı bakalım :))
-
Sayfa bir açılıp bir açılmıyor belki birşey giriliyordur:)
-
Normalde bu kadar heyecanlı değildim ancak kapıda asılı olan yazıdan bahsedilince büyük bir stres bastı.hemen açıklansa da yolumuza baksak...
-
18 gün oldu 30 günü doldurcaklarmiki?