Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@glc hayırlısı demek lazım hocam
-
Sonuc aciklama sistemi su an hata veriyor, acaba sisteme sonuclari mi yukluyirlar ki
-
@aslı1 sonuç açıklama sistemi derken hocam?
-
@glc ilk basvuru sonucunun aciklandigi ekran sayfasindan bahsediyordum. Ama simdi duzeldi anlik bir seydi sanirim
-
@aslı1 anladım hocam:( beklemeye devam edicez artık
-
@glc öyle görünüyor Her dakika jandarmanin sayfasina giriyorum heyecandan, sonuclansa da rahat etsek
-
@aslı1 ondan sonra bekleme kısmı daha rahat olur belki
-
@glc kesinlikle.. en azindan onumuzu goruruz. Benim su anki en buyuk problemim belirsizlik, onumu gorememem.. o zaman bilirim ki olmadi baska yollara bakarim ya da oldu diyelim bilirim ki eninde sonunda baslayacagim isim var.. o yuzden su belirsizlik can sıkıyor şu aşamada..
-
@aslı1 aynen hocam hakkımızda hyırlısı olsun artık bugün yada haftaya
-
Bir ben miyim bu kadar umutsuz beklemiyorum bile ne soruları bildim ne uygulamayı yaptım en büyük hatam vhki seçmek oldu sanırım
-
@calii hiç belli olmaz hocam
-
@glc yok hocam önemli olmasa o uygulamayı niye yapsınlar mülakata bile almamaları lazımdı beni aldılar ama hiç umudum yok
-
@calii benimki de umut degil aslinda merak olacak diye dusundugum icin degil.. ustelik kendimi her zaman kotuye kosullarim iyi olursa sevinirim kotu olursa yikilmam
-
Hocam şuanda bir şeyler demek için çok erken bugüne kadar bu alım mı vardı?Bundan sonra olmasa ne olacak çok şükür hepimiz okumuş insanlarız sınavlara girebilecek kapasitede insanlarız bu olmazsa başka sınavlara gireceğiz hepimizin rızkı var bir yerlerde.Allah insanoğlunun mayasına ne katmışsa bazı şeyler asla bilinmez insanoğlu kendisi hakkında geleceği hakkında hiçbir şey bilemez buda bizleri inanmaya yöneltir zaten.Allah kalplerde olanı bilir şu anda belki içinde dışarı çıkmayan çıkartmadığın sessiz çığlıklar atıyoruz ama Allah onu biliyor rahat olun.
-
@fe-sn-cu haklısınız hocam. Benimkisi de bir tahmin tabii. Ama 15 kişiye ayrılan komisyon 1 yada 2 kişilik gruptur. Iki üç gün içinde yapılmıştır mülakat. Bizim girdiğimiz 10 gün süren bir mülakat oldu ve en az 4 Komisyonla yapıldı. Yani belirlenen sürede hepsi bitti. Açıklama da aynı süre içerisinde olur kanaatindeyim. Yanılıyor muyum
-
@kanlıada4646 İki kurumu kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum ama yanıldığını da söyleyemiyorum
-
@aslı1 inşallah olumlu olur hocam sizin için
-
@fe-sn-cu kurumlar aynı hocam
-
@kanlıada4646 sahil güvenlik Komutanlığı per. Temin ve sahil güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel temin aynı adreste diye biliyorum yanılıyor muyum
-
@fe-sn-cu pardon hocam şimdi baktım. Her ikisi de jandarma ama adresler farklı. Kurumlar aynı.