Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu hocam geçmiş sayfalarda uygulamalı sınav 40 puan demissiniz acaba bunu nereden ogrendiniz sorabilirmiyim? Arkadaşlar uygulamalı sınav ve mülakat sınavı ağırlıklarını bilen varmı?
-
En azından bi tarih verseler..bimer e yazdım cvp gelmedi ne zaman aciklanacagina dair
-
@cici hocam uygulama kaç puan bilginiz var mı ?
-
@calii maalesef hiç bilgim yok
-
@calii hocam yaptigim yorumu göremedim. Ben mi yapmisim emin misiniz ? Ben %50 diye
dusunuyorum. -
Bugün de açıklanmadı. 19 gün oldu hala bir ses yok
-
Yarin 20 cuma 21 ne diyorsunuz bu hafta açıklanma ihtimali kuvvetli mi ?( eskiden tecrübeli olanlar biliyordur belki )
-
@arslan temennimiz hocam.
-
Gözlemlerinize göre Mülakata katılacak kişi sayısının sizce hepsi katılmış mıdır ?
-
@arslan yok hocam uzman 3 ten 190 kişi katılacaktı mesala sorduk 100 falan katıldı dedi.
-
O zaman muhtemelen Katılım az olmuş
-
@arslan biz de 70 kisi gelmesi gerekirken 38 kisi katildi
-
Benimki hizmetli 1. 1.Komisyon. katılım % 35 oranindaydi. Yani ayın 5 inde gelen kişi sayısı 10-12 kişiydi.
-
40 kişi gelmesi gerekirken 12 kişi geldi. Tabii ayın 6 si ve 7 sinde katılım nasıldı onu bilmiyorum
-
Hizmetli 3 nasıldi
-
Galiba en zor tahmin vhki için yapılır. Gelenler hem karışık alındı hem de 3 gün sürdüğü için ortalama nasıl bir katılım oldu kestirmek zor. Fikri olan var mı vhki için ne oranda katılım olduğuna dair?
-
@atanamiyorum son gün girdim mülakata (12si) sadece son gün için konuşabilirim 100 kişi yoktu. 60-70 kisi ancak vardi. görevli personel de bugün erken bitti rahatız bugün dedi
-
Bende son gün sabah girdim ama sonradan gelen oldukça alıyorlardı sıraya inşallah dediğiniz gibi katılım az olmuştur
-
@atanamiyorum sonradan gelenler evrakta eksikliklerini tamamlamaya gitmişlerdi sanırım özellikle 4.komisyonda 10-15 kişi falan girdik mülakata sizin hangi komisyondu nasil gecti ?
-
@hm-emre benim 5.komisyondu hocam uygulama güzeldi ama sözlü nasıl geçti anlayamadım iyi veya kötü diyemiyorum. Bu arada bizim kapıdaki görevli de bugün erken bitti demişti. Bizim komisyon da 20 civarında kişi vardı sonradan gelen olmadıysa. birde bizden önce hamile ve uçak bileti olanları aldılar onlarda bi 10-15 kişi vardı
Sizin nasıl geçti?