Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@atanamiyorum evet gördüm önce onları aldılar. zaten 4 ve 5. komisyonlar yanyanaydı. uygulama bence iyiydi ama içerde beğenmedi soru soran komisyon üyesi her kurala uydum oysaki. ilk kez mi kullanıyorsunuz f klavye dedi evet q klavye kullanıyorum dedim. kısayol sorularının hepsini bildim daha önce bilgi işlem bilgisayarlı ortam tarzı bi yerde çalışıp çalışmadığımı sordu çalışmadım dedim. yani ben de sizin gibiyim iyi mi kötü mü pek anlamadım sonuçta görecez artık
-
@hm-emre Hayırlısı olsun hocam hakkımızda inşallah hayırlısıyla kazananlardan oluruz
-
Siteye girilmiyor bilmiyorum sadece bende mi öyle ama..bir hareketlilik var gibi
-
@zerge geçen de böyle olmuştu:(
-
@zerge siteye girilmiyo derken nasıl yani tam olarak hangi sayfaya girilmiyo?
-
Personel ogrenci alimi linki varya oraya tiklayinca bazen üzerinde islem yaptiklarindan dolayi basvuru sonuc sayfasi acilmiyor. Arkadaslar sanirim bunu kastediyor
-
Mülakat listesi açıklanmadan öncede böyle bi konuşma olmuştu diye hatırlıyorum
-
@hm-emre sizin tepkinize bakmislar hocam begenmemek değildir o muhtemelen olumlu görmüşler sizi deneme amacli beğenmemiştr. Bende son gün girdim üçüncü komisyon ama ben uygulamayı yapamadım o yüzden bu pek sonuç beklemiyorum
-
-
@calii olabilir hocam ama ne tepki vermemi bekliyor olabilir ki ne derse kabulum karsi cikamam mulakatlari hic kestiremiyorum gercekten.
-
@hm-emre bilmiş bilmiş hayır tabiki doğru yaptım daha nasıl olabilirdi ki gibi cümleler kurmanizı beklemistr size beğenmedim dediğinde daha iyi olurum çalıştıkça deseydin
-
@calii :)) hayırlısı olsun
-
Bugün de açıklanmadı
-
Bu hafta açıklanır mı acaba 1 ay olacak
-
@kamucuyuz alım yapılan kadro sayısı ve alınacak personel sayısı çok ondan mı uzadı acaba?
-
Sayfayı yenilemişler. Sadece 2 tane sonuç açıklama linki kalmış. Bu hafta aciklarlar mı acaba?
-
30 gün olacak artik duvarda 30 gün içinde açıklanır felan yaziyormus öyle diyen arkadaşlar vardı formda bekleyelim bakalım
-
Bu hafta içinde açıklanacakmis sonuçlar. Memurlar. nette bir arkadaş paylaşımda bulundu dün. Aramış jsga başkanlığını. Zar zor da olsa birilerine ulaşmış. Bakan onayı bekliyoruz bu hafta içinde aciklayacagiz demişler.
-
@kanlıada4646 hadi hayirli haberlerle insaAllah
-
Bakan onayı kesin gelecek diye bir durum tok arkadaşlar gecikebilir yani inşallah gecikmez ama bakan onayı sebebiyle geciken çok alım var malesef.