Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Kime sorsam olumlu olumlu.Mülakatta herkes güler yüzle çıkıyordu.Hepimizi alacaklar bunlar bu gidişle :).Cidden herkesin iyi geçmiş galiba.Ben de dahil herkes olumlu düşünüyor ya da buna inanıyoruz.Allahım bizleri umutsuzluklara düşürmesin .Hayırlısı ise nasip etsin allahım.cidden çok yük ve anlam yükledik bu alıma sanki
-
@onurrr biz ne desek boş önemli olan komisyonun olumlu bakması
-
@onurrr kıstasları neye göre olur bilemiyoruz tabi:) yazdığınız gibi hayırlısı
-
Evet tabiki ama herkes ortalama sorulara aşagı yukatı bii eksik bi fazla dogru cvplamış herkes özenerek gitmiş herkes lisans mezunu az çok kendini tanıtmıştır ama neye göre eleyeckler neye göre bunu anlamıyorum
-
@onurrr hocam uzman kadrosunu bilmiyorum ama vhki'de bilgi islem bilgisayar basi bi işte calisanlar tecrubesi olanlar daha yuksek puan alacak gibi geliyor kisisel gozlemim bu
-
@onurrr tabi biliyorsunuz bunları ama mülakattaki hal ve hareketler, kpss puanı, belki mezun olduğu okul ya da bölüm, halihazırda çalışıyor mu yoksa işsiz mi, evli mi bekarmı, ankara da mı yaşıyor yoksa farklı bi şehirdemi, bilemiyorum ama kıstaslara eklenebilir bunlar
-
@dilaram inşallh hocam benim tüm kıstaslar olumsuz o zman beni seçerler o saydıklarınızı düşününce AMİN diyim .
-
@onurrr hahaha bu benim düşündüğüm onlar ne düşünür bilinmez
-
Bugünde açıklanmadı.Bugündde bitti.
-
@dilaram issiz olmak olumlu mu olumsuz mu etkiler acaba ki :))
-
@esrateacher ben olumlu etkileyebilir diye düşünüyorum :)) ama komisyonun düşüncesi ne yönde olur bilinmez :))
-
Bnce işsiz olmak olumlu.Adamlar iş veriyor mevcut işi olan birini tercih etmezler şartlarda kişiler arasında uçurum yoksa.Sonuçta biri işsiz aşsız .Evli ve işsiz olanların durumları da daha da agır tabiki benm şahsi fikrim.Devlet memuru özel sektör ayrımından önce işsiz adama işsiz diyecek ve çok çok yetkinlik bilgi isteyen bir iş degıl sonucta uzman ve vhki 4001 her lisans yapar sonuçta.Benm fikrim bu yönde
-
@onurrr olabilir evet ben issizim de bi etkisi olur mu bilmiyorum ozeldi devletti o bile yok, onlar dusunur mu bilemiyoruz. Belki cok ikilemde kalirlarsa.
-
Ben bütün sorulara cevap veremedim herkesin olumlu değildi benim günümde serviste ağlayan çok kişi vardı olumlu geçenler neye göre olumlu diyor bilmiyorum ama ben yazıyı yazamadim yinede mülakatta uzun uzun tuttular sorulara cevap veremedim şahsen yinede cikarmadilar ailevi soru çok soruldu ha ben olumlu düşünmuyorum çok iyi niyetli komisyondu kırmak istememişler birini anladığım kadarıyla 3. Komisyon bu dediğim başka giren varsa bu komisyon hakkında görüşleri duymak isterim hakkınızda hayırlısı arkadaşlar inşallah gerçekten ihtiyacı olan kazanir
-
Serviste aglayanlar mı vardı ? Yazık ya Türk gençliğinin haline yazık.Oku oku oku sıradan bir memurluk için lise mezunun bile kolaylıkla yapabilecegi bir iş için ne durumdayız gözümüz açık bekliyoruz.Bu duruma gelmemizde bizim suçumuz mu var devletin mi siyasilerin mi bunları düşünmekten insan üzülüyor en verimli yaşlarımızda iş aş için o kadar kpss puanıyla 2 dk lık mülakatların sonuçlarını bekliyorz.Üzülmemek ne mümkün....
-
@onurrr bir bayan vardı hocam nasıl ağlıyordu onca yoldan geldim çok pişmanım diye hickirdi resmen :(:( mersinmiydi ne bir erkek aday vardı oda bu işsizlikte yol parasına acıdım sadece dedi mülakat sırasında beklerken de ağlayan gördüm uygulamayı yapamadığı için insanlar emeğine ağlıyor aileye mahcup olmanın verdiği baskıya ağlıyor yine mi olmadı cumlesini duyacağı için ağlıyor herkes gelmiş 30 kusur yaşına yazık hepimize gercekten
-
@calii bizim mulakatta da yuz kirmizi moral bozuk baslarini egerek ciktilar hatta ne oluyor ki bu kadar dedik korktuk, heyecandan olsa gerek uzgun olan da vardi.
-
@esrateacher ben de çok kötü oldum gözlerim sulandı başkan moralini bozma hemen dedi ne kadar acidiysa :D:D
-
@esrateacher bölümünde hiç ataması olmayıp kazanmak zorunda olduğu için şartlıyorlar kendilerini heyecan da ondan kaynaklanıyor malesef kendimden biliyorum. 2016 puanımla ilk kez bir yere basvurabildim ben 4001 alimi cok az.
-
Moralinizi bozmayin arkadaslar genelde kotu gecti diyenleri en kotu yedekte goruyoruz. O yuzden ben bu sefer daha umutluyum siz de oyle olun