Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@calii kendi sayfamizda gorecegiz hocam liste yayinlanmayacak
-
@ebruuu mülakat puanı yer almaz sanırım bimer'den öğreniriz
-
Yönetmelikte personel alım için uygulama ve mülakatta 70 altında alanlar bir sonraki aşamaya geçemez diyor ama biz yazamadanda girdik mülakata ben anlamadım bu isi
-
Arkadaşlar benim eşim de vhki mülakatına girdi. Gün geçtikçe bekleyiş insanı yoruyor. Her gün siteye bakıyorum. Keşke ilk önce kazananları açıklasalardı, biz de ona göre hareket ederdik. İnşallah herkes için en hayırlısı olur...
-
@hm-emre ben de yazmiyordu hocam basarili olanlarda da yazcagini sanmiyorum
-
Arkdaşlar bugün açıklanır mı ne diyorsunuz ? Ulaşan arkdaş vardı memurlar sitesine yazmıştı acaba başka ulaşan oldu mu
-
0312 456 19 99 bu numarayı arayan var mı bu numaradan ulaşıyorlar galiba
-
Ben neden bekliyrm bilmiyorum sonucu bildiğim halde ama insan görmeden sonucu illaki umut ediyor hayırlısı inşallah yarın aciklanir
-
Son 1,5 saat
-
@calii ben de senin gibiyim hocam basarisiz yazisi gormek icin bekliyorum resmen
-
Çok üzülecegiz olmazsa.Allahım yardım et bize
Kpss puanlarımızda artık yanacak duzgun alımda yok
ÇOK kötü içim karardı
-
@zeus uygulamayı yapsaydım biraz umudum olurdu ama yok umut :(:(
-
@ebruuu uygulama olmasa komisyonun tavrından beni alacaklar diye dusunurdum
-
@calii mulakat olmasa kesin girerdim ben de sinavim cok iyiydi
-
@calii komisyon herkese iyi davranmş galiba hocam.Anlamdım nasıl iş
-
@zeus siz hangi komisyon
-
@ebruuu mülakat nasıldı hocam
-
@calii hocam ben uzman3 için girdim .2 numaralı komisyondu.Vkhi alımında uygulama olabilecegi aklıma geldiginden başvurmadım ona ben sıkıntı oluyor çünkü o tarz uygulama sınavları
-
@zeus benim mülakatta pek parlak değildi bilmek açısından yazıyı yazamadigim için moralim çok kötüydü soruları da bilemedim ailevi soru çok sordular ama ağlama noktasindaydim çünkü kötü olmuştum uygulama yüzünden çıkarken kapının orda komisyon başkanı moralini bozma hemen sen dedi sanırım bu cümle yüzünden umut Edip bekliyorum uzulmeyeyim diye demiştir ama umut etmeye sebep buldum :(:(
-
@calii anladım hocam tabiki hepimizn ki bir umut.Herkesin kendine göre çok ihtiyacı var bu işe bir soluk bir düzen için güzel bir memurluk maaş olarak gözü yükseklerde olmayanlar için uygun şartları. 2018 kpss ye hazırlanan var mı ya içimizde ?