Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu anladım acaba onun haricinde bi yerden duydunuzmu diye heycanlandım bir anda
-
@zeus benim bildiğim normal sağlık raporu alınıyor göz kontrolü bransınıza göre değişir mesela vhki lerde ekranlı araçla çalışmaya girdiği için iş güvenliği kapsamında bir göz muayenesi şart onun dısında bide akıl sağlığı yerinde raporu alıncak ondada korkulcak bieşy yok pskytra gdyrsn direk imzalayıp veriyor
-
@nida1993 anladım hocam klasik bir bakanlık ta işe başlamış gbi rutin saglık şartları mevcut bir an için subay alımı gbı detaylı kesin kurallı birşeyler olur mu diye düşündüm.Güzelmiş .Of açıklansın hadiiiiiiiiiii
-
@zeus yok hocam sanmıyorum ki astsubay olarak sağlık raporu almaya giden arkadasm bile cok rahat aldı raporlarını bir sıkıntı olmuyor
-
Arkadaşlar memurlar.nette gördüm birisi yazmış şöyleki;
''Bakanın imzası bekleniyor bu hafta açıklanacak''
Numarayı düşürmüş bilgi almış bu arkadaş, bakalım bugün bir şey çıkmadığına göre yarın olay netleşir sanırım :)) -
@dilaram onu yazalı 4 gun olmuştur.Tek o kişi yazdı herkes de bu hafta diye ümitlendi ümitlendik
-
Sonunda Beni ise alsinlar da ben beklerim
-
@zeus haklısın :))
Sıkıntı yok benim için beklerim ( Heyecandan içi içine sığmıyordu :))) -
Bugün de açıklanmadı
-
@kanlıada4646 beklentiler yarına kaldı :))
-
Bu sayfaya bakana kadar sonuç beklememistim sizdeki heyecan niye bana bulastysa :D:):):)
-
Bu sayfada olanlar atansın ya .bu sayfadakilerin gerçekten ihtiyaçları var.Hepimizn kalbi yüregi açıklama haberinde.
Allahım bu mübarek gecede bu kullarının dualarını kabul eyle...Gözü kulagı bu alımda olan bizleri sevindir yarabbim...AMİN
-
@zeus ne güzel bir dua hocam bu bu iş olsa beni öyle rahatlatacakki tahmin bile edemezsiniz kendim için değil ailem için istiyorum
-
@zeus aminnnn
-
@zeus amin inşallah hocam. Allah gönlünüze göre versin. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
-
@zeus Rabbim hepimizin gonlune gore versin. Nerede mutlu olacak neresi hayirliysa o olsun
-
Yarın icin ben de umutluyum,açıklanır umarim.İnsallah hepimiz gonlune gore hayırlı haberler alırız.
-
@zeus Amin..Allah herkese hayirlısini versin, emek veren herkesin karsiligi basari mutluluk olsun.Ben de o kadar cok istiyorum ki issizlikten bunalmis bir vaziyette heyecanla bekliyorum.Olmasa da Allahin takdiri.
-
Arkdşlarım bugün açıklanır mı ne dersiniz ? Sanki açıklanabilir gbi geliyor bana
-
Tetikte bekliyorum