Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@zeus sistem hata bile vermiyor:)
-
Arkadaşlar merhaba konuşmalarınız
a katılım yapmadım hiç ama her gün okudum Biraz önce aradım hala bakanın onayı gelmemiş ama listeler belirlenmiş onay geldiği an yayınlanacakmış -
Belirlenmiş mi .Of çok gerilimli....Hocam teşekkürler verdgnz bilgi için.
-
Sisteme girilmiyooorrr bir şeyler oluyorrrrr
-
Yine site hata veriyor arkadaşlar:(
-
@sinan-ozcan oooo süper haber oldu bu işte. Hayırlısıyla birde aciklansaydi önümüzü gorurduk.
-
Bir şeyler oluyooooorrr Allahım yardım et yarabbim.Güldür bizleriiii Allahım....
-
Hareketlilik varrr
-
Sonuççççç geliyooooorrrrr gbi
-
@zeus amin inşallah
-
Herkes Öncelikle söyle düşünsün nasibimiz varsa elbet olacaktır Olmazsa da kimse üzülmesin bence bir mülakata girildi hayırlı olanlar için olacak hayırsız olanlar için olmayacak burada puan önemli değil kimse canını sıkmasın ama Allah ihtiyacı olana öncelik tanır inşallah
-
@sinan-ozcan amin hocam.Hayırlısı ise olsun.Ama hak etmiştir herkes kpss emegi var herkesin ama tabiki belli sayıda kişi alınacak üzülecegız, bazılarımız sevinecek.Allahm en hayırlısını versin...
-
@sinan-ozcan inşallah hocam hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda
-
aradim açan yok jandarma marşı dinletiyorlar sistem gecici olarak hizmet verememektedir yaziyor şuan hadi bakalim
-
Hocam aramayin telefonu acan kişi acar acmaz bakan onayini bekliyoruz beyefendi dedi oda bıkmış
-
Siteye çok girmeyin de adamlar rahat yüklesin sonuçlarımızı of kafayı yedimm...Yok böyle bir heycan neden bu kadar oldu.Hüsran olmasın bunda başarılı olayım amin
-
@hm-emre, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
aradim açan yok jandarma marşı dinletiyorlar sistem gecici olarak hizmet verememektedir yaziyor şuan hadi bakalim
Hocam hangi numaradan arıyorsunuz . Herkes arasa belki hizlandirirlar süreci
-
Hocam yükleniyor sisteme siz neden aramadan bahsediyorsunuz yükleniyor :s
-
Olmadı yüklenmemiş.açıklanmamış sonuçlar
-
Sistemde hic bi hareketlilik yok