Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Aradığımda söylediler. Bugüne yetisse keske yoksa pazartesini beklicez
-
@reyhanqw Hadi bakalım beklemedeyiz
-
Hangi numara bizde arayalım bilgi alırız belki
-
hangi numaradan aradınız biz de arayıp darlayalım biraz
-
@hm-emre dostum bu bizim darlamamızla olacak birşey değil. Kurumla alakalı değil yani. Bir arkadaş yazmış liste belli, bakan onayı bekleniyormuş. Darlayacaksan ara Süleyman Soylu'yu darla
-
Onda bir şansın olduğu bir mülakat için bu kadarda heyecan yapmayın arkadaşlar
-
hala açıklanmadı arkadaşlar
-
Liste belli diye kim diyor hocam listeye ulaşabilecek babayiğit varsa helal olsun ordaki memur liste hazır diyemez bile...başka biri de yazmış kapıda gördüm 1 aya açıklanacak diye yazmış millet bol keseden atıyor
-
@kamucuyuz herseyin en iyisini sen biliyosun ya. Personel işlerinden direk boyle denildi listeler belli bakan onayi bekleniyor hala diye. Burda gerkes ayni amac için toplanmış. Konusmalarinizi tartarak konuşun cocuklasmayin
-
@sinan-ozcan dostum sen niye üzerine alınıyorsun ki ben seni itam etmedim DIKKATLI okursan onu söyleyen memuru itam ettim yanlış bilgi verdiğini söylemek istedim...listelere sadece komisyon ve kurumun müsteşarı erişebilir...şenlik bisey yok yanii
-
@kamucuyuz 2. Olarak bakan onayına kadar geldiyse listeler zaten bellidir bunu idral edecek kadar egitimin olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kolay yargilamayin
-
Sen haklisin kardeşim pardon ben yanlış biliyorum demek ki
-
@kamucuyuz haklı ya da haksızı tartışmıyoruz ben sadece insanlar burda birbirine yardimci olmaya çalışıyor bilgi aldigi zaman herkes paylaşıyor. Biri 1 ay icerisinde aciklanacak yazmış kapida asılı gördüm demiş. Tamam okumus olabilir ama paronayak degildir olmayan biseyide paylaşacağını düşünmüyorum. Sert çıktım biraz kusura bakma.
-
@sinan-ozcan o yazıyı benim en yakın arkadaşımda görmüş bana niye yalan soylesinki
-
Eyvallah kardeşim tamam ben yanlış biliyorum demekki yazı da varmış listelerde belliymis sıkıntı yok
-
Pazar günü 1 ay olacak haftasonu açıklanma ihtimali varmı ?
-
@arslan Sanmıyorum hocam, Pazartesi olur büyük ihtimalle.
Hoş yürüttüğüm mantıkların hiçbiri tutmadı şimdiye kadar :))
Belli de olmaz -
Pazartesi açıllanır gayri
-
İçişleri Bakanlığının sitesine baktım şimdi. Duyurular kısmına. Bir takım atamalar mevcut ama jandarma sahil güvenlik Akademisi Başkanlığı ile ilgili bir açıklama yok.
-
Bir sessizlik çöktü hayırdır arkdşlar :)))