Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@zeus aa gormustum boyle bir haber dogruymus demekki. Haram zikkim olsun hakkim Allah tez vakitte cikarsin. Sag elleri parayi gormeden sol ellerinden ciksin. Daha da bir sey demeye gerek yok
-
Öyle hocalarım hakkımıızı kim kimler yiyorsa elbbet hesaplaşırız olmadı öbür dünya da...Yine yeni bir hafta ve yine heycan sardı yarın açıklanır inşallah.Bu hafta açıklansında bitsin bu merakımız
-
@zeus kesin olduğunu nerden öğrendiniz hocam dilekçe olayını bende duydum khk yı okudunuz mu 2000 kişinin 1750 si zaten kazanan adaylar içindi 250 kişilik bir boşluk var di hangi kuruma dilkece yazarsanız yazın kabul eder zaten ben de araştırdım ama kesin bi kanı ya varamadım bilgi kurumdan mı
-
Baska forumda da okumustum var demekki sızdı.
-
Evet kaldıgımız yerden devam ediyoruz.Günlerden pazarrtesi ve tam 1 ay oldu bugün.Açıklayın bugünde kurtulalım bu merakımızdan ve belirsizliğimizden....
-
@zeus tamam sakin olacak insaAllah
-
Hadi geri sayımı başlatalım....
-
@zeus bence bu gun aciklanmazsa cumaya kadar aciklanmaz sanirim
-
Arayan varmı arkdaşlar.Kuruma bugün ulaşan varsa bilgi verirse sevinirz.Son durum ne şimdi
-
Ne zaman açıklanacak acaba ya daha ne kadar bekleyeceğiz?
-
Açıklanırsa nerden bakıcaz acaba jgk 'dan personel temini olan yer mı acaba
-
Bugün arayıp bilgi alabilen arkadaş var mı acaba?
-
Açıklansn artık ya bir ay oldu işte.Ulaşan var mı bugun ?
-
@kamucuyuz evet hocam oradan bakacaksınız.
-
Heyecan dorukta tam 1 ay olacak bugün, bakalım bişiler çıkacak mı ? :))
-
Telefonla ulaşmamız lazım geçen hafta ulaşan arkdşlar bu hafta yine zorlasınlar ve ulaşan kişiler bilgi almamalılar.Yoksa böyle boş boş beklemekle bir şey olmayacak gbi...
-
Sizin yüzünüzden heyecanlanıyorum sonucu bilmeme ragmen:D:):)
-
@calii hocam heycan dorukta artık bir açıklansa rahata ersek hep kafamın bir kenarında bu sonuç var düzgün ders de çalışamıyorum bunun yüzünden
-
@zeus bende umutlu olmak isterdim
-
Sonu 7474 lu numarayı aradım 4836 li numarayı aramaniz gerekli dediler o da hep meşgul:)