Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
- Komisyon bana çok ılımlı davrandı ancak duyduğum kadarıyla herkese ılımlı davranmış bu komisyon o yüzden birazcık umudum vardı o da gitti
-
@mh0182 :))) işte o dahili numarayı bir türlü düşüremedim ben , gerçi bu gün aramadım.
-
@dilaram bugünden pek ümitli değilim ama Allah büyük
-
@calii hocam umutlar tükenmez.Hiç belli olmaz bu işler..güzel geçen alınmaz siz alınırsnz çok duydum böyle o yüzden meraklanın
-
@calii komisyonların çogu çok ılımlı galiba
-
@mh0182 bilemiyorum hocam, Sahil güvenlik sivil memur alımı bir ayda açıklanmış ama bize kıstas olur mu bilinmez ve bugün tam 1 ayı devirdik
-
Evet benim 2. Komisyondu kakara kikiriydi
-
@dilaram evet tam bir ay oldu, hakkımızda hayırlısı
-
@zeus, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@calii komisyonların çogu çok ılımlı galiba
Bana çıkarken sanki seni aldık gibi mesaj verdi gbime geldiydi:D ama ben öyle anlamak istemiste olabilirim:D
-
@mh0182 nasıl kakara kikiri bende öyle eğlenceli ortam yoktu ben kendim zaten ciddi biriyim benle olmaz öyle makara:D
-
Ben biraz neşeli bir tipim ondan galiba
-
@mh0182 nasildiki hocam anlatinda beklerken vakit geçsin:)
-
Yengemin dedikodusunu bile yaptık, daha doğrusu ağzımdan laf almaya çalıştılar el kızı n'olacak falan diye ben de aaa dedim o benim canım yengem çok iyidir falan dedim
Konu buraya nasıl geldi diyorsunuz haklısınız:))) -
- Komisyondu benim de ciddiydiler baya:(
-
@glc subay hanım ciddiydi bu tek
-
@mh0182 ben şok ben iptal hakkat sizin mülakatı merak ettim kapıdan girişten itibaren anlatmanız:)
-
@mh0182 ben son saatlerde girdim belki de artık bıktılar️
-
2.komisyondu benim bendede bayaga güldüler ve eglenceliydi...Ailevi şeyler detay sordular.Maaş çok yüksek degil çalışırmsn yinede dediler evet dedim işsizim ben dedim ve ihtiyacım var dedim.
-
@zeus sizin bölüm ne hocam?
-
@glc ben sonuncu girdim.9 ocakta