Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@er-tuğrul onu bilmiyorum hocam
-
@calii aynen hocam uygulama sinavindan bahsediyorum
-
@ebruuu peki hocam uygulamadan sıfır alan birinin hiç şansı olmuyor niye hala mülakata alıyorlar ben girmek istemedim mülakata yinede aldılar üstelik çok zorladılar mülakatta nasılsa kazanamaz havaları olmadi
-
Kpss puani mulakata gitmek icin kullanildi uygulama ve mulakata bakilacak diye biliyordum biz de uygulama olmadi sadece mulakata bakilir, belki kararsiz kalinan adaylar icin kpssye bakilabilir msb aliminda sadece mulakata bakmis cunku.
-
@calii sinavi mulakati bir gunde halletmeye calisiyorlar hocam. Bir de en azindan sinavdan basarili olamasakta mulakat ile sans taniyorlar. Tabi bunlar bizim dusuncelerimiz onlar neyi nasil hesaba katiyor kimse bilmiyor . Cunku puanlari yayinlamiyorlar
-
@ebruuu puanlar söylenmiyor mu vay be
-
Arkadaşlar merhaba 2 aydan uzun sürmez değil mi açıklanması?
-
@er-tuğrul aciklanmiyor hocam.
-
@atanamiyorum sürebilir, sonuçta belli bir kural yok sgk denetmeleri 3 ayı geçkin süredir bekliyor.
-
Uygulama sınavlarında yardım ediyorlardı bazılarına belli olmaz bence sadece mülakata bakacaklar uygulama olsa bile ki ben uygulamayı yapamadım dedim komisyona yinede ilgilendiler ama soruları da bilemedim:):)
-
Bu hafta açıklanacak miki varmı bilgi alabilen
-
@arslan inşallah..
-
Gören buraya da yazsın ben hiç bakmıyorum açıklanacak sayfaya
-
Merhaba arkadaşlar, daha önceden sivil memurluk mulakatını deneyimleyen oldu mu aramızda? Bu süreç tahminen ne kadar sürecektir ? Her şey belirsiz, hepimiz aynı sorunun cevabını bekliyoruz.şimdiden teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar bugünde aradım yine ulaşamadım bilgi alabilmek için ne yapmamiz gerekiyor bimere yazsak bilgi alabilir miyiz sizce ?
-
@arslan Ben yazdim dönen olmadı
-
@cici ne zaman
-
Arkadaslar zaman daraldı. Öyle tahmin ediyorumki önümüzdeki hafta içinde açıklanır. Çünkü üç gün önce başka bir memurluk mülakatinin sonuçları açıklandı
-
Sahil Güvenlik Komutanlığı 14 memur alımı yapıyordu. 13 Kasım- 6 aralik başvuru tarihi. Mülakatlar da 20 aralık 2017den sonra yapılacak diye belirtilmişti. Mülakat sonuçları bir ay sonra yani 22 ocak 2018 de açıklandı.
-
@kanlıada4646 Sahil Güvenlik sivil memur alımı açıklandı sanırım, 20 aralıkta mülakat yapmışlar 1 ay sonra da açıkladılar, bizde nasıl olur meraktayım