Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@the_arga_ yanlış görmüşüm o zaman
-
@sinan-ozcan ben vhki icin girdim, 10 ocak'ta idi mulakatim.
-
@zerge nasıldı hocam ortalama kac kişi gelmişti? Birde kpss puaniniz kacti sizin
-
Arkdşlar heycan var mı heycan
-
Gecen burada yazılmıştı cuma açıklanmazsa pazartesi kesin açıklanır diye yazan kişi nerden almıştı bilgiyi
-
@sinan-ozcan ortalama bir sayı verirsem yanıltırım hocam emin degilim ama gelmeyen de vardı.uygulama cok kötüydü mülakatta da komisyon sertti gerildim haliyle.puanim 86.8
-
@zerge anladım hocam teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Devlet alimlarinda kimse mulakat iyimi kotumu diye degerlendirme yapmamalı. Çünkü her kurumun kendine özgü kıstaslari oluyor. Cevap verme yeteneği kendini ifade etme duruş ve ailede memur olup olmadığı gibi. (Kendi düşüncem) Yani benim iyi geçti ya da kötü gecti olayi biraz arla plana düşüyor.
-
@sinan-ozcan size katılıyorum,mülakat tamamen komisyonun inisiyatifisine ve kıstaslarına bağlı.daha oncesinde girdigim mulakatlardan bana gore iyi geceni de oldu ama sonuc olarak hala atama bekliyorum.Hakkimizda hayirlisi olsun:)
-
@sinan-ozcan hocam ailede memur olup olmaması olumlu bir şey mi olumsuz mu
-
@zerge insallah hocam. Herseyin hayirlisi. Aç kalacak değiliz. Halimize şükür. Ne durumda insanlar var o yuzden kazanmasanizda kendinize çok dert etmeyin. 2018de guzel
alım olacak puaniniz guzel zaten olur insallah bir yer -
@zeus olumlu hocam babadan oğla geçer memurluk.İyice çıldırdınız yemin ediyorum.
-
@zeus 2016 da yaşanan olaylardan sonra ailede memur olmasi avantajdir. benim dusuncem ozellikle her komisyonun aile uzerine sorular sormasi bu sebepten olduğunu düşünüyorum.
-
@fe-sn-cu :)))
-
Biraksinlarda bizim ailede de ben memur olayim evet zamaninda da vardi memur emekli olunca cocugu memur oluyordu vok sukur bundan kurtulduk derken geri geliyor sanki.
-
Msb başvuruları için 12si son diyodu şuan başvurabilen var mı?
-
@calii 10nunda başladı hocam ben 10da girdim
-
Arkadaşlar telefonla herhangi bir bilgi edinebilen var mı?
-
Şimdi hepimiz o kadar heycanla bekliyoruz ki pazartesiyi iple falan çektik. Olumsuz sonuctan sonrasini düşündüğünde insan bir kötü oluyor be
-
Ya bilgi alabilen varsa allah rızası için yazsın şuraya gören varsa...Lütfen artık bi netleştirelim şu işi
-
@zeus hocam sonu 74 74 olan numarayi ara jandarma diye basliyor bi bayan çıkıyor.surekli başa sariyi hat düşene kadar 10 dk bekle düşüyor sonra. Bir beyefendi açıyor bilgimiz yok sitede yayinlanacak diyor ona deki siz daha yetkili bir birime baglarmisiniz dedginizde bağlıyor.onlar net birsey soyluyor. Benim vaktim yok olsa baglancam.